Dwayne Johnson, în luptă cu un devastator cutremur

de Ştefan Dobroiu în 8 Dec 2014
Primele imagini din San Andreas îl arată pe actor în acţiune

Încă nu a început promovarea lui San Andreas, prin urmare acest disaster movie aşteptat pe ecrane pe 29 mai s-ar putea să nu se afle pe radarul fanilor genului. Empire a publicat astăzi primele imagini oficiale de la producţia filmului şi iată că ţi-l putem arăta şi noi pe forţosul Dwayne Johnson în acţiune.

Când un cutremur de nouă grade pe scara Richter sfâşie California pe falia San Andreas, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) lasă în urmă un Los Angeles în ruină pentru a zbura la San Francisco, în căutarea fiicei sale înstrăinate (Alexandra Daddario). Însoţit de fosta soţie (Carla Gugino), pilotul va avea de înfruntat înfiorătoarele consecinţe ale cataclismului care dărâmă din temelii metropola americană şi schimbă o dată pentru totdeauna faţa Californiei.

Distribuţia ar putea atrage atenţia în filmul lui Brad Peyton, responsabil pentru primele două filme Călătorie spre centrul Pământului. Ştim cu toţii lipiciul la public al lui Dwayne Johnson, iar în jurul său se află Carla Gugino, Alexandra Daddario, dar şi Kylie Minogue, Ioan Gruffudd (relansat de serialul Forever, detalii aici) şi Colton Haynes, tânăr actor devenit cunoscut datorită serialelor Teen Woolf şi Arrow.

Filmul va fi 3D, iar premiera românească va avea loc simultan cu cea americană.

Iată mai jos alte două imagini din film.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, San Andreas, Colton Haynes, Alexandra Daddario, Carla Gugino, Ioan Gruffudd

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tafalogugabriel pe 8 decembrie 2014 20:28
Nu ma astept ca filmul asta sa fie o capodopera,insa cu siguranta va fi un film distractiv de urmarit.Dwayne Johnson incepe sa imi placa din ce in ce mai tare,iar prezenta lui Colton Haynes,pe care il stiu si ador din seriale ca Arrow si Teen Wolf,cu siguranta va fi ceva interesant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells