Dwayne Johnson este pe urmele monştrilor în noile imagini din Rampage

de Cristina Grigore în 15 Nov 2017
Pelicula de acţiune, în regia lui Brad Peyton (San Andreas), se lansează anul viitor, pe 20 aprilie

Bazată pe jocul video Rampage, un clasic al genului arcade din anii ’80, pelicula cu acelaşi nume - în care rolul central este jucat de Dwayne Johnson - va fi lansată anul viitor, pe 20 aprilie. Înainte de a lansa şi trailer-ul filmului – anunţat pentru joi – studiourile Warner Bros. au publicat, via USAToday.com, câteva imagini noi din film. Chiar dacă acestea nu dezvăluie deocamdată şi creaturile pe care protagonistul le va avea de înfruntat, Johnson asigură publicul că Rampage va fi extrem de palpitant şi distractiv.

Starul, care a reluat pentru acest film colaborarea cu regizorul lui San Andreas şi Journey 2, Brad Peyton, este în film un specialist în studiul primatelor ce nu prea agreează compania oamenilor. Cel mai bun prieten al său este George, un exemplar rar de gorilă albinoasă. În urma folosirii unui ser experimental, George şi alte creaturi ajung la dimensiuni uriaşe şi declanşează haosul. Pe urmele lor se află primatologul şi o geneticiană interpretată de Naomie Harris. În film mai apar şi Jeffrey Dean Morgan (drept agent guvernamental) şi Malin Akerman (antagonista filmului, Claire Wyden).

Gorila George este jucată prin intermediul montion-capture-ului de către Jason Liles (foto), un actor înalt de 2,06 m, de efectele vizuale ocupându-se cei de la Weta Digital. Ceilalţi monştri din film, ce ameninţă oraşul Chigago cu distrugerea, sunt un lup de peste 9 metri, Ralph, şi un crocodil gigant, pe nume Lizzie.  

„Monştrii aceştia sunt neobosiţi, iar publicul va avea parte de o cursă nebunească şi captivantă. Pentru mine, ca actor, lucrul la film a fost distractiv, dar şi extrem de dificil. Este o luptă pentru supravieţuire ce se dă între 12 şi 14 ore pe zi, iar liniştea nu face parte din program”, a spus Johnson. 

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Rampage, San Andreas, Journey 2: The Mysterious Island, Brad Peyton, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Jason Liles

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells