Dustin Hoffman, starul salvator!

de Cristina Grigore în 9 Mai 2012
Dustin Hoffman, starul salvator!

Suntem obişnuiţi ca actorii să facă pe bunii samariteni în filme, însă iată că viaţa reală îi pune adesea pe aceştia în situaţii asemănătoare, moment în care se comportă aşa cum oricare persoană ar trebui: cu grijă şi atenţie. Ultimul star lăudat pentru omenia sa este Dustin Hoffman, care a salvat un tânăr ieşit la jogging în Hyde Park din Londra.

Cel care a beneficiat de ajutorul starului din Rain Man este Sam Dempster, de 27 de ani, prăbuşit în parc după ce a suferit un atac de cord. Hoffman, care are o casă în apropierea Hyde Park, a chemat de urgenţă o ambulanţă şi nu a plecat de lângă tânăr până când paramedicii nu l-au resuscitat. „Nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat”, a spus victima. „Când m-am trezit mi s-a spus că am fost salvat de Dustin Hoffman. Este incredibil”, a mai adăugat acesta.

Actorul de 74 de ani se alătură astfel celebrităţilor din Cetatea Filmului care nu au ezitat să sară în ajutorul semenilor aflaţi la ananghie. Actriţa din Black Swan, Mila Kunis, a avut grijă săptămâna trecută de un bărbat care şi-a pierdut cunoştinţa pe când lucra în locuinţa acesteia din Los Angeles. Starul lui Grey’s Anatomy, Patrick Dempsey, a salvat un adolescent dintr-un accident de maşină petrecut loc luna trecută în Malibu, iar în aprilie, pe când se afla în Manhattan, Ryan Gosling a tras din faţa unei maşini o femeie care era cât pe ce să fie lovită.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Monella pe 9 mai 2012 17:04
nice
xerses pe 9 mai 2012 19:46
Excelent simt civic....Ma bucur sa aflu ca este omenos...
mihaigeniu pe 9 mai 2012 20:46
frumos din partea actorilor;si Tom Crusie a salvat 5 oameni cu yacht-ul sau
alex_il_fenomeno pe 28 mai 2012 15:06
un om bun ! bravo lui !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells