După World War Z, un nou și spectaculos roman de benzi desenate al lui Max Brooks se îndreaptă spre marele ecran

de Cristina Grigore în 10 Mar 2014
Cei de la Sony Pictures au cumpărat drepturile de producţie şi l-au păstrat pe autor în scaunul scenaristului

Succesul cinematografic al lui World War Z, bazat pe romanul grafic al autorului Max Brooks, l-au propulsat pe aceasta în atenţia marilor studiouri. Noul său volum grafic, The Harlem Hellfighters, a intrat şi el în vizorul producătorilor de film, iar povestea i-a cucerit într-atât pe cei de la Sony Pictures, încât au cumpărat drepturile de producţie şi sunt gata să o transpună pe marele ecran.

Brooks a fost angajat de către studiouri ca scenarist al lui The Harlem Hellfighters, volum a cărui lansare va avea loc abia pe 1 aprilie. Cartea spune povestea adevărată a diviziei 369 infanterie a armatei Statelor Unite din timpul Primului Război Mondial, compusă exclusiv din soldaţi afro-americani.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, ce a şi relatat ştirea, vom putea urmări prin intermediul poveştii ,,aventura acestor soldaţi de la înrolare până la tabăra de antrenament din Spartanburg, South Carolina, şi tranşeele Europei". Însă,  înainte să revină acasă drept eroi, membrii grupului în cauză au fost însă ţinta discriminării rasiale, fapt ce a declanşat o mulţime de scene dramatice şi tensionate.

Brooks lucrează acum şi la continuarea lui World War Z. Adaptarea cinematografică a lui The Harlem Hellfighters nu are încă stabilită o dată de lansare.

Exploreaza subiecte similare:

World War Z

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 10 martie 2014 09:48
Inca un film despre discriminarea populatie de culoare din SUA? Incep sa deva mai mediatizate decat filmele despre Holocaust.
cristi23 pe 10 martie 2014 11:05
ei bine daca merita facut.....sa o faca
Rippa pe 10 martie 2014 16:04
super..sa vedem ce o fi de cpau' lui
alex_il_fenomeno pe 24 martie 2014 14:50
Povestea suna bine...Acum sa vedem.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells