După "În derivă", "Rămâi cu mine" - o nouă producţie HBO realizată integral în România

de Cinemagia în 11 Mar 2013
Rămâi cu mine este cel de-al doilea serial de ficţiune realizat de HBO Europe în ţara noastră

În luna aprilie se va filma în Bucureşti cel de-al doilea serial produs de HBO Europe integral în România, Rămâi cu mine, după ce tot aici se turnau două sezoane ale dramei În derivă, cu Marcel Iureş protagonist. În acest moment actorii selecţionaţi pentru a juca în serial semnează contractele cu HBO, conform Ofeliei Năstase, Pr Coordinator HBO România. Premiera la TV a serialului este programată la sfârşitul anului.

Producţia are la bază formatul israelian Matay nitnashek, care s-a bucurat de aprecierea publicului şi a fost adaptat de către HBO şi în Ungaria. 

În cele 13 episoade a câte 30 de minute fiecare, sunt prezentate cu dezinvoltură şi umor poveştile captivante ale unor personaje obişnuite, iar acţiunea se desfăşoară într-un Bucureşti luminos şi plin de viaţă. Opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, cel mai important, se caută pe sine. Unii dintre ei vor avea şansa de a gasi ceea ce şi-au dorit. Daca povestea centrală este a unui el şi o ea, în firul poveştii spectatorii vor face cunoştinţă şi cu iubirea dintre două femei, conform sinopsisului israelian.

Noul serial HBO va fi regizat de Constantin Popescu Jr. şi Mihai Bauman. Din partea HBO Europe, producător executiv este Carmen Harabagiu, iar producători sunt Aurelian Nica şi Gabriela Ceuţă. Tino Furtună este producător din partea Film Factor.

Exploreaza subiecte similare:

Constantin Popescu Jr., Mihai Bauman, Carmen Harabagiu, Aurelian Nica, Gabriela Ceuţă

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius7x pe 11 martie 2013 23:01
Dar idei originale nu mai are nimeni? Toate trebuie sa fie bazate pe un format? Concursul de scenarii HBO de pe vremuri pt ce mai era?
sabinalin pe 12 martie 2013 05:57
Chiar nu se mai pot face fara homosexuali sau lesbiene?
Iulian. pe 13 martie 2013 00:04
Cu astfel de seriale intri in lumea buna cum se spune,cinematografia noastra se extinde si unul dintre factorii de neglijat poate fi chiar povestea in sine a seriei,eventualele scene "laitmotiv",din pacate.
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 15:15
Macar de s-ar ridica la nivelul primului serial amintit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells