Drama psihologică-horror Shelley, cu actrița Cosmina Stratan, premiera mondială în cadrul secțiunii Panorama a Berlinalei

de Cinemagia în 25 Ian 2016
Cosmina Stratan a primit în 2012 Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Cannes pentru rolul din După dealuri, împreună cu Cristina Flutur

Drama psihologică-horror Shelley reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Ali Abbasi și va avea premiera mondială în programul Panorama al Festivalului de Film de la Berlin (11 - 21 februarie 2016). În rolurile principale sunt actrițele Cosmina Stratan (După dealuri, Rămâi cu mine) și Ellen Dorrit Petersen (Blind).

Sinopsis

Louise și Kasper formează un cuplu și trăiesc într-un sat izolat, într-o pădure, departe de viața modernă, tehnologie și electricitate. Cel mai mare vis al lui Louise (Ellen Dorrit Petersen) este să devină mamă, dar din păcate nu poate avea copii. În cele din urmă decide să-i propună Elenei (Cosmina Stratan), menajera lor româncă, să fie mama surogat în schimbul unei considerabile sume de bani.

Elena acceptă, dar noua viață pe care o va aduce pe lume se dezvoltă prea repede, afectându-i pe toți cei din jur cu o forță diabolică. În jurul nașterii inevitabile, paranoia și oroarea capătă dimensiuni uriașe.

Shelley este susținut de New Danish Screen, co-produs cu Film I Skåne/Solid Entertainment în asociere cu B Media Global – Backup Films. Agentul internațional al filmului este Indie Sales, iar distribuția filmului în Scandinavia este asigurată de Scanbox Entertainment. 

Din distribuția filmului mai fac parte actorii Bjorn Andresen (Death in Venice) şi Peter Christoffersen (The Absent One, distribuit în 2015 în  România de Independența Film).

Selecţia Panorama include 51 de filme din 33 de ţări, dintre care amintim Algeria, Africa de Sud, Brazilia, Coreea, Chile, Danemarca sau China.

Cosmina Stratan a primit în 2012 Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Cannes pentru rolul din După dealuri (R: Cristian Mungiu), iar în 2014 a fost una dintre cele 10 tinere talente, actori europeni selectați în programul internațional Shooting Stars al festivalului International de film de la Berlin.

 

Facebook: https://www.facebook.com/StratanCosmina/

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Cosmina Stratan

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells