Diseară: proiecţie specială „Domestic", la NCRR

de Cinemagia în 10 Apr 2013
Pe 11 aprilie, Domestic va avea două proiecţii speciale la Suceava, la Auditoriumul „Joseph Smith" din cadrul Universității „Ștefan cel Mare", de la 18.00 şi 20.00

Echipa filmului Domestic se va întâlni cu spectatorii din București miercuri, 10 aprilie, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) din cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român, după proiecţia programată la ora 21.15. Regizorul Adrian Sitaru, producătoarea Monica Lăzurean-Gorgan şi actorii Clara Vodă, Ioana Flora şi Gheorghe Ifrim vor povesti întâmplări din culisele aceste producţii în care s-au întâlnit actori cu experienţă, copii şi cinci personaje necuvântătoare: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel.

Amuzantă şi pe alocuri crudă, comedia Domestic a fost savurată de aproape 9000 de spectatori şi continuă să ruleze până joi, inclusiv, în cinematografele din București (Grand Cinema Digiplex, Cinema City AFI, Cinema City Sun Plaza, The Light Cinema, NCRR, Elvira Popescu, Union, Cinema Patria Caffe 3D), Arad (Cinema City Atrium), Cluj (Cinema City), Ploieşti (Cinema City), Oradea (Cinema Cortina), Vaslui (EuroCinema Silver Mall).

Pe 11 aprilie, Domestic va avea două proiecţii speciale la Suceava, la Auditoriumul „Joseph Smith” din cadrul Universității „Ștefan cel Mare, de la 18.00 şi 20.00. În aceeași sală, va rula şi pe 12 şi 13 aprilie. Începând de joi, filmul va fi proiectat şi la Cinema Unirea din Botoșani, iar de vineri, 12 aprilie, şi la Cityplex Braşov şi Constanţa.

În premieră, filmul Domestic, în regia lui Adrian Sitaru, poate fi văzut și de spectatorii din afara țării, în FullHD, simultan cu lansarea în cinematografele din România, pe www.webkino.ro.  Costul unui „bilet” electronic, cu toate taxele incluse, este de 5 dolari. Plata poate fi efectuată cu cardul sau prin serviciul PayPal. Sistemul este disponibil şi pe telefon mobil şi tabletă, dacă posesorii au instalată aplicația Vimeo.

Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, Domestic este povestea copiilor, adulţilor şi a animalelor care convieţuiesc sperând la o viaţă mai bună. Din distribuţie fac parte Adrian Titieni şi fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache şi Dan Hurduc (9 ani).

Adrian Sitaru a mai regizat lungmetrajele Pescuit sportiv (2008) şi Din dragoste cu cele mai bune intenţii (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri.

Exploreaza subiecte similare:

Domestic, Adrian Sitaru, Monica Lăzurean-Gorgan, Clara Vodă, Ioana Flora, Gheorghe Ifrim, Adrian Titieni, Ariadna Titieni

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2013 18:26
Un film pe care vreau de mult sa il vad.... Norocosii :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells