Din dragoste cu cele mai bune intenții, pe Cinepub

de Cinemagia în 11 Mar 2016
Un film de Adrian Sitaru, cu Bogdan Dumitrache în rolul principal

Începând de joi, 10 martie, de la ora 20:30, Din dragoste cu cele mai bune intenții”, de Adrian Sitaru, poate fi vizionat online, gratis și legal, pe Cinepub.

Cinepub dedică această săptămână regizorului Adrian Sitaru, autorul filmului Ilegitim”, premiat la ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Film de la Berlin și care va fi disponibil pe ecranele din România din 18 Martie. Pe platformă mai pot fi vizionate scurtmetrajele Lord”, Colivia”, Chefu’” și lungmetrajul Domestic”, iar Din dragoste cu cele mai bune intenții” începând cu joi, 10 martie.

Câștigător al premiului pentru Cea mai bună regie și Cel mai bun actor în rol principal la Festivalul Internațional de Film de la Locarno (2011), filmul semnat de Adrian Sitaru propune o incursiune în vârtejul lumii lui Alex, după ce acesta află că mama lui a suferit un accident vascular. Bogdan Dumitrache, în rolul nevroticului Alex, pierde încet-încet controlul. Starea de sănătate a mamei, doctorii, iubita venită după el de la București, ceilalți bolnavi din spital, prietenele mamei, sfaturile contradictorii sau pacienta care poartă pe față o mască de iepure contribuie la paranoia care se instalează încet dar sigur în mintea lui Alex. În timp ce mama lui pare să se simtă mai bine, Alex face o serie de greșeli. Din dragoste cu cele mai bune intenții

Filmul vorbește despre comportamentul prostesc pe care majoritatea dintre noi nu-l putem evita atunci cînd cel drag se îmbolnăveşte. Despre apariţia comportamentului iraţional în asemenea situaţii, şi asta pentru că un comportament raţional devine imposibil din cauza fricii ancestrale de moarte şi a pierderii celor dragi”, a declarat regizorul Adrian Sitaru (Dilema Veche, interviu realizat de Ana Maria Sandu).

Informații despre toate filmele din portofoliul Cinepub se găsesc pe site-ul oficial

Cinepub.ro este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

 

Exploreaza subiecte similare:

dosar: cinepub

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dorina_honey pe 11 martie 2016 20:34
Colaborare exceptionala la domiciliu! Opriti-va acum aici si incepeti sa castigati bani! Castiguri sigure si rapide! Oferta aceasta este exact ceea ce va trebuie! Aveti nevoie de bani luna aceasta?Vreti sa castigati bani repede si printr-o activitate interesanta? Atunci cereti urgent detalii mai multe la adresa de email: cochintudorina@yahoo.com
xerses pe 12 martie 2016 17:43
Ii voi da cu siguranta o sansa la vizionare si acestui film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells