Din 5 martie, in premiera la AXN - CSI: New York - Criminalistii

de AXN în 3 Mar 2005
Din 5 martie, in premiera la AXN - CSI: New York - Criminalistii
AXN, canalul de actiune si aventura al concernului Sony Pictures Entertainment, acum in al doilea an de prezenta in Europa Centrala, va transmite serialul CSI: New York – Criminalistii incepand de sambata 5 martie, ora 22.00.
CSI (Crime Scene Investigation) a fost lansat in anul 2000 si dupa primele episoade se bucura de o audienta vasta. La scurt timp dupa acest succes de public, CSI isi castiga si aprecierea criticii, incepand sa adune numeroase premii de prestigiu: Emmy, Golden Globe sau People’s Choice. Prima parte CSI (2000) este cunoscuta si publicului din Romania.
In 2004 s-a lansat in Statele Unite cel mai recent serial al acestei francize, avandu-l in rolul principal pe actorul de cinema Gary Sinise: CSI: New York – Criminalistii. AXN Central Europe a obtinut inca de la lansarea sa in Statele Unite drepturile exclusive de difuzare pentru regiunea noastra.
Ultimele episoade se filmau inca la momentul cand AXN a semnat contractul pentru drepturi de difuzare in Europa Centrala” a declarat Tom Davidson, General Manager AXN Central Europe.
CSI: New York - Criminalistii este produs de Alliance Atlantis si CBS Productions in asociere cu Jerry Bruckheimer Television.. Inca de la premiera, serialul s-a aflat mereu in topul audientelor in SUA. Pe tot cuprinsul Americii, 15 milioane de oameni urmaresc saptamanal vietile detectivilor din echipa CSI din New York.
Serialul descrie cazurile extraordinare cu care se confrunta o echipa de detectivi criminalisti din New York
CSI: New York - Criminalistii (2004) este cel mai nou produs al francizei TV CSI – dupa serialele CSI: Miami (2002) si CSI: Vegas (2000) – , care are in centru o echipa de detectivi criminalisti. Acestia folosesc cea mai evoluata tehnologie pentru a aduna probe si a  rezolva cazuri foarte dificile in metropola New York. 
Echipa CSI (Crime Scene Investigation) din New York se confrunta cu situatii si cazuri distincte de cele ale echipelor din Vegas sau Miami, dar membrii sai sunt insufletiti de aceeasi hotarare nestramutata de afla adevarul.
Despre AXN
Oferind seriale de top premiate, filme cu incasari uriase, evenimente sportive in premiera si programe de tip reality, canalul AXN este destinatia principala pentru tinerii de 18-34 ani si pentru toti ceilalti pasionati de aventura si adrenalina. AXN este vizionat in 46 de tari din Asia, America Latina, Europa si Orientul Mijlociu, facand parte din portofoliul de peste 35 de retele globale detinute de Sony Pictures Television International (SPTI). SPTI este detinuta de Sony Pictures Entertainment (SPE). In Romania, AXN este distribuit si promovat de HBO Romania.
Taguri:  C.S.I.: NY

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells