Die Hard 5 o reintroduce în scenă pe fiica lui John McClane

de Cristina Grigore în 9 Aug 2012
Die Hard 5 o reintroduce în scenă pe fiica lui John McClane

A Good Day to Die Hard, cel de-al cincilea film al francizei Die Hard, îşi desfăşoară acum filmările în Ungaria. Se ştie că protagonistul, John McClane (Bruce Willis), va face de această dată echipă cu fiul său, Jack (Jai Courtney), însă se pare că acesta nu va fi singurul membru al familiei care va lua parte la acţiune.

O vom vedea alături de eroul seriei şi pe fiica acestuia, Lucy – scrie BleedingCool.com – interpretată de Mary Elizabeth Winstead. Ştirea a fost confirmată de un colaborator al producţiei, ce a filmat recent o scenă alături de tânăra actriţă. “Am avut ocazia să lucrez cu Bruce Willis, ceea e e întotdeauna o experienţă plăcută. Însă, ceea ce a fost şi mai bine, a mai spus el, a fost că a putut lucra şi cu Mary Elizabeth Winstead, care o joacă pe fiica lui Willis”.

Winstead a mai intrat în pielea lui Lucy Gennaro McClane în 2007, în Live Free or Die Hard. Momentan, nu se ştie cât de important va fi rolul ei în acest sequel, însă se pare că scenele în care va apărea vor avea loc spre finalul peliculei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 21 august 2012 12:54
este o actrita nemaipomenita ! ma bucur sa aflu de prezenta ei in film .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells