Deznodământ șocant pentru sezonul 2 din Hannibal

de Cinemagia în 30 Iun 2014
Ultimul episod al sezonului 2 va fi difuzat pe 30 iunie, de la ora 23:00, pe AXN

La finalul sezonului 2, agenții Will Graham și Jack Crawford au pregătit un plan minuțios prin care să-l prindă pe geniul criminal Hannibal în flagrant delict. „Sunt un pescar bun, Jack”, i-a spus Will colegului său în penultimul episod din serie. Chiar dacă ultimul episod din sezon este intitulat „Mizumono” („joc al șansei” în limba japoneză), în fascinantul thriller, niciun gest nu este întâmplător, iar aparențele sunt de cele multe ori înșelătoare. Episodul 13 crește pulsul telespectatorilor atunci când au loc mai multe reintrări în scenă șocante ale unor personaje surprinzătoare. Care este relația acestor personaje cu Dr. Lecter și care sunt adevăratele lor intenții? Va reuși oare Jack să prindă captura cea mare? Sau va pica chiar el în plasa lui Hannibal?

O bună parte dintre răspunsurile la aceste întrebări ies la iveală în ultimul episod din sezonul 2, însă creatorul serialului, Bryan Fuller, ne lasă cu sufletul la gură până în sezonul 3.

De-a lungul episoadelor din 2014, telespectatorii au fost puși față în față cu dezvăluiri șocante și intrigi din ce în ce mai elaborate. Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre Dr. Hannibal Lecter şi Will Graham devine principalul fir narativ al serialului, odată cu încarcerarea lui Will în azilul de boli mintale, pentru crimele comise de Spintecătorul din Chesapeake.

 

Exploreaza subiecte similare:

Hannibal

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells