Decembrie aduce „Family Block” la Paramount Channel

de Cinemagia în 3 Dec 2014
În fiecare duminică din decembrie, de la ora 15:00, Paramount Channel va difuza filme de familie speciale

Începând cu 6 decembrie 2014, Paramount Channel prezintă un nou concept de filme adresat familiilor care duminica vor să-și dedice timpul filmelor bune: Family Block. În fiecare duminică din decembrie, de la ora 15:00, Paramount Channel va difuza filme de familie speciale, precum Lassie, E.T., Balto și Balto 2. În ianuarie vor rula filme precum It Takes Two, Casper, We’re Back sau Snow Day.

Primul film difuzat la Paramount Channel în decembrie din seria Family Block este bine cunoscutul Lassie, care a cucerit inimile a milioane de telespectatori. Difuzat pe 6 decembrie de la ora 15:00, Lassie este povestea unui collie inteligent și curajos și a tânărului său stăpân, prezentată anterior în numeroase filme și într-un serial de succes în anii '50, si a fost transpusă în anii '90 ca o poveste de familie. De data aceasta, Lassie este hotărâtă să ajute un băiat cinic, Matt (Thomas Guiry), care devine și mai recalcitrant atunci când familia sa se mută într-un orășel din Virginia. La scurtă vreme după această mutare, în familie își face apariția un collie, care va primi numele Lassie, după numele unei emisiuni de televiziune pe care sora lui Matt (Brittany Boyd) o urmărește. Lassie își propune să-l înveselească pe Matt și să-l facă să descopere minunile naturii ajutându-i și familia să facă față vecinilor bogați și neprietenoși. Vedem întâlniri cu animalele sălbatice și o curajoasă acțiune de salvare din apele râului, dar accentul cade pe relația emoțională dintre Matt și cățel. Unii dintre spectatori vor vedea în film o poveste de modă veche și încântătoare, alții o poveste de familie și sentimentală.

Ziua de 13 decembrie va fi înconjurată de noroc pentru că fanii filmelor science fiction se vor bucura să vadă un film fermecător, perfect pentru familii: E.T. Difuzat de la ora 15:00, E.T. este un film Steven Spielberg clasic, despre un extraterestru ajuns pe Terra și despre copiii cu care se împrietenește. Un film distins cu premiul Oscar și care imediat după lansare a devenit fenomen. E.T. se bucura de efecte speciale captivante, dar si de o coloană sonoră semnată John Williams, premiat cu Oscar. Flmul a fost privit ca fiind cel mai de succes pana cand tot Steven Spielberg a depasit recordul cu Jurassick Park.

Balto și Balto II: Wolf Quest sunt urmatoarele filme care vor fi difuzate în cadrul programului Family Block din decembrie. Balto, difuzat duminică, pe 20 decembrie de la ora 15:00, este o altă capodoperă semnată Steven Spielberg. Steven Spielberg este producătorul executiv al acestei povești emoționante despre un cățel care călătorește aproape 1.000 de km în ținuturile sălbatice din Alaska pentru a duce medicamente unor copiii foarte bolnavi. Bazat pe fapte reale, care au inspirat cursa Iditarod, Balto este un film de animație frumos și distractiv. Un film perfect pentru copiii de toate vârstele.

În Balto II: Wolf Quest, Balto pornește după un pui care fuge de acasă pentru că îi e rușine de originile sale de lup. În călătoria ce urmează, cei doi dau de primejdii, mistere și animale. Întâlnesc o haită de lupi, de la care puiul învață să-și accepte condiția. Filmul poate fi urmărit duminică, pe 27 decembrie 2013, de la ora 15:00, într-un mediu perfect de Crăciun.

Exploreaza subiecte similare:

lassie, E.T. The Extra-Terrestrial, Balto, Balto II: Wolf Quest

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells