Debut de stagiune cu premiera spectacolului „p.a.r.t.y.”, la hub-ul cultural Point

de Cinemagia în 29 Aug 2017
„p.a.r.t.y.” este o comedie tip sitcom despre nişte minţi înguste luându-se la trântă cu probleme mult prea mari pentru a le inţelege cu adevărat

La Point (Strada General Eremia Grigorescu 10, Bucureşti), stagiunea 2017-2018 debutează cu premiera spectacolului „p.a.r.t.y.” Point - Cultural Hub vă invită, aşadar, la premiera spectacolului „p.a.r.t.y.”, de Tom Basden, în regia Ancăi Maria Colteanu, pe 1 şi 2 septembrie 2017, de la ora 20.00.

„p.a.r.t.y.” este o comedie tip sitcom despre nişte minţi înguste luându-se la trântă cu probleme mult prea mari pentru a le inţelege cu adevărat. Într-o ţară în care toţi doar vorbesc despre schimbare, un grup de tineri „idealişti” iau atitudine şi hotărăsc să înfiinţeze un nou partid politic, pentru a salva lumea. Care este motivul lor, care sunt subiectele de discuţie şi cum se iau deciziile, sunt sursa unui umor enervant de haios. O radiografie a societăţii de „alternative facts” şi „fake news” în care ne învârtim.

Despre autor:

Tom Basden este actor şi dramaturg britanic. A fost nominalizat de două ori la Premiile BAFTA, a câştigat premiul Fringe First şi Premiul de comedie la Edinburgh.

Presa despre piesă:

„Satira politică este departe de a fi un concept nou în teatru şi, totuşi, Tom Basden reuşeşte prin spectacolul Party să şteargă orice ştiam şi să aducă o abordare crudă, proaspătă asupra genului într-o oră de râs pe săturate, venit lejer, fără pic de sforţare” (EdinburghGuide.com)

„Sunt câteva capcane pentru comedianţii care vor să facă teatru. Uneori, se străduiesc extrem de mult să fie serioşi, alteori deloc. Câştigătorul „If.Comedy Award 2007”, Tom Basden reuşeşte să măture toate aceste păreri critice prin spectacolul Party” (The Guardian)

„Party, spectacolul lui Tom Basden, este o satiră comico-usturătoare la adresa tinerei societăţi de azi, bine-intenţionată, dar lipsită de noţiuni de profunzime. În plus, vorbeşte despre modul în care se face politică azi, mult branding, brainstorming pentru PR, buzz-words şi foarte puţin interes faţă de misiunea lor, ce vor să rezolve efectiv, ce îi mână în lupta politică. Jared, Mel, Jones, Pheobe se aruncă în subiecte mari, cum ar fi monopolul Chinei, musulmanii, încălzirea globală, fair-trade-ul, traficul de carne vie, împotriva cărora sunt, dar nu au cunoştinţele necesare să îşi susţină argumentele sau să găsească soluţii fezabile.” (The Telegraph=

Alte știri din cinema

Aniversarea, ultimul film cu regretatul Mircea Albulescu, din 10 noiembrie

Produs și distribuit în România de Dakino Production

România văzută de documentariști, la Astra Film Sibiu 2017

Țara Moartă, Eu sunt Hercule, Planeta Petrila, Ultimul căldărar, în program

The Square, câștigătorul Palme d’Or 2017, deschide Les Films de Cannes à Bucarest

Festivalul se extinde în alte şapte orașe din România

Începe Noaptea Albă a Filmului Românesc

Avanpremiere, filme tribut și invitați speciali în opt locații din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback