Dead Man Down, noul film al lui Colin Farrell, va fi lansat în 2013

de Cristina Grigore în 22 Iun 2012
Dead Man Down, noul film al lui Colin Farrell, va fi lansat în 2013

Doi dintre actorii unora dintre filmele-vedetă ale verii, Colin Farrell (Total Recall) şi Noomi Rapace (Prometheus) vor juca împreună în Dead Man Down, un film poliţist de acţiune regizat de cel care a stat la cârma trilogiei originale a lui The Girl with the Dragon Tattoo, Niels Arden Oplev.

Potrivit ComingSoon.net, filmul, a cărui producţie a început în luna mai, în Philadelphia, va fi lansat în Statele Unite pe 5 aprilie 2013 (data de debut a acestuia în România nefiind încă stabilită). Pelicula îi are în centru pe Victor (Farrell), un asasin profesionist şi mâna dreaptă a unui mafiot din New York, şi pe Beatrice (Rapace), femeia care îl seduce în speranţa că o va ajuta în misiunea ei de răzbunare. Atracţia dintre ei este foarte puternică şi duce la executarea unui plan de acţiune extrem de violent, aproape catartic.  

Din distribuţia filmului, al cărui scenariu este semnat de J.H. Wyman, mai fac parte Dominic Cooper, Terrence Howard, Armand Assante şi Isabelle Huppert. Ai în galerie câteva imagini de la filmări.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 iulie 2012 15:27
astept sa vad , intrucat Collin Farrell este un actor atent la detalii .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells