De ce a fost abandonată continuarea lui I Am Legend

de Cristina Grigore în 13 Feb 2014
Nicio variantă de sequel nu a fost pe placul lui Will Smith...

La un an de la lansarea lui I Am Legend (2008),  s-a vorbit despre un prequel al SF-ului de succes. În 2012, Will Smith a fost solicitat din nou pentru un sequel al filmului, însă actorului nu i-a plăcut scenariul. Ulterior, s-a anunţat că proiectul a fost abandonat, mai ales datorită faptului că Smith a refuzat să mai apară în vreun sequel al acestuia.

Într-un interviu de promovare a lui Winter’s  Tale acordat io9.com, regizorul Akiva Goldsman a vorbit despre modul în care s-a încercat continuarea seriei şi dificultăţile întâmpinate.

„Am scris un prequel şi un sequel”, a explicat el. „Am avut o idee de prequel interesantă, despre prima izbucnire a virusului, în timpul unei parade de Ziua Recunoştinţei. […] Includea un dark seeker [creatură infectată], un elefant care scăpase de la Zoo”.

Ideea sequel-ului a fost la fel de inedită. „Am imaginat şi un sequel, care începea cu Neville din nou – şi îţi dădeai seama că fusese clonat. Am încercat mai multe variante. Chiar am încercat. Au fost o mulţime de scenarii.”, a mai spus Goldman.

Exploreaza subiecte similare:

I Am Legend, Will Smith, Winter's Tale, Akiva Goldsman

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Nimicdinceparafi pe 13 februarie 2014 10:40
Idei una mai proasta decat alta.
cristi23 pe 13 februarie 2014 10:51
probabil e mai bine asa......daca scenariul nu e bun nu se merita a se face respectivul film........foame de bani si lipsa de calitate ........intalnim la tot pasul...
yukkio pe 13 februarie 2014 11:06
decat sa strice prima parte mai bine sa il lase asa
tuiila pe 13 februarie 2014 14:52
''I am Legend'' s-a facut in 2007!!! E cam gresit anul de acolo.
anseek pe 13 februarie 2014 16:37
ma bucur ca ai observat. si oricum, daca au reusit sa faca ceva cu primul, de ce nu fac asta si cu 2-ul!
Macabru pe 13 februarie 2014 17:18
Nu mai au idei de filme, si acum se gandesc cum sa mai stoarca niste bani, evident incercand sa faca sequel/prequel-uri din filme bune. NOT !! Trebuiau sa se gandeasca domnii regizori din prima la treaba asta, nu sa omoare personajul principal inca din primul film. Acum sa auzim ca ar fi clonat, ca ar fi existat elefanti mutanti si alte bazaconii, multumim nu.
Angerie pe 14 februarie 2014 13:49
Foarte bine punctat !
Vorador pe 13 februarie 2014 17:50
Eu am DVD-ul original care cuprinde si un alternative ending in care personajul lui Will Smith nu moare, mi-l pot alege din menu.
kronos18 pe 13 februarie 2014 19:58
pai si ce varianta mai exista ? chiar sunt curios....daca nu moare ce se intampla ?
Pantaleon pe 13 februarie 2014 20:43
E greu sa faci o continuare cand personajul principal moare la final. Bun,poti s-o faci, dar folosind alt personaj principal. Sau exista varianta clonarii (vezi Alien IV). O alta idee, care nu e deloc pe placul meu, e sa faci un nou film despre ceea ce s-a intamplat de fapt inaintea primei parti, adica intr-o ordine inversa. Ceea ce este o bazaconie la fel de mare. Parerea mea este ca daca un film a fost bun, iar la final nu mai lasi loc pentru o continuare, sa lasi proiectul balta, pentru ca pana si un Terminator poate deveni enervant tot murind si reaparind in noi continuari.
Tyson_Kyd pe 13 februarie 2014 21:02
Abureli ! A procedat foarte bine Will... nu vreau sa vad clone sau elefanti infectati intr-o continuare, mai bine o parte si aceea buna, decat 5 si toate proaste . I Am Legend este o super pelicula, nu are nevoie de vreun sequel sau perquel . Fanii filmelor de acest gen sa stea linistiti, se vor face alte filme cu zombii care vor avea la baza mai mult ca sigur acele idei "inedite" enumerate mai sus .
Bayard pe 13 februarie 2014 23:43
Era clonat?? :)) nu era mai simplu sa puna din start primul final filmat? in care el supravietuia si renuntau sa incerce sa mai vindece "boala"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells