De 3 x Bruce Willis

de Ştefan Dobroiu în 30 Apr 2009
De 3 x Bruce Willis

E clar că Bruce Willis mai poate! Actorul din seria Die Hard a primit trei roluri numai unul şi unul, toate de acţiune. După ce-l vom vedea în Surrogates, un action cu iz SF care se va lansa la noi în noiembrie, Willis ar putea fi un detectiv, un specialist în operaţiuni speciale şi o cârtiţă FBI sub acoperire într-un clan mafiot.

Pe site-ul The Hollywood Reporter găsim şi câteva informaţii despre cele trei filme. În Inventory, Willis ar putea interpreta un detectiv pornit în căutarea unui criminal pe care-l caută şi în gaură de şarpe. În Red, un film inspirat din benzi desenate DC Comics, actorul ar putea interpreta un agent specializat în misiuni sub acoperire retras din activitate. Când un asasin high-tech începe să-l ameninţe pe el şi pe iubita lui, agentul trebuie să ia nişte măsuri fără îndoială dureroase pentru intrus. Mai interesant ar putea fi Scarpa, un biopic despre mafie regizat de Antoine Fuqua (Tears of the Sun), unde Willis îl va interpreta pe personajul titular, un informator FBI aflat pentru o lungă perioadă de vreme în slujba familiei mafiote Columbo din New York.

Până vom vedea unul dintre aceste filme, Willis va lansa Surrogates, un action cu acţiunea petrecută în viitor, când fiinţele umane trăiesc izolate, folosind roboţi înlocuitori (surogatele din tiltu), identici cu originalul uman, pentru rarele activităţi sociale. Când roboţii încep să fie distruşi de o mână malefică, un detectiv (Willis) investighează infracţiunile ajungând să-şi părăsească locuinţa pentru prima oară în ani de zile pentru a-l descoperi pe criminal.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells