Daniel Craig revine ca James Bond, Tom Hiddleston „nu este destul de dur” pentru rol

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2017
Cât este de „dur” Tom Hiddleston se poate vedea pe marile noastre ecrane, în filmul Kong: Skull Island

Daniel Craig se întoarce în următorul film Bond după ce Tom Hiddleston a fost caracterizat drept „prea încrezut”, scrie presa internațională. Daniel Craig are motive să fie liniștit, în schimb Tom Hiddleston are de ce să fie agitat și supărat. Mai mult surse susțin pentru Page Six că producătoarea seriei James Bond, Barbara Broccoli, tocmai l-a convins pe Daniel Craig să mai facă încă un film Bond.

„Discuțiile sunt în curs, însă aceste discuții se îndreaptă în direcția care trebuie”, adăuga una dintre surse. „Există un scenariu - Neal Purvis și Robert Wade (care au scris scenariile pentru mai multe filme Bond) le semnează și producția va începe imediat ce Daniel va confirma 100%”.

Și mai multe vești rele pentru Tom Hiddleston: sursa adaugă că „Barbarei Broccoli nu îi place Tom Hiddleston, este prea încrezut și nu este destul de dur să îl joace pe James Bond”.

Hiddleston era îndrăgostit de ideea de a-l juca pe James Bond, și nu se sfia să se declare disponibil. Totuși, oferta nu a fost făcută oficial, deși Craig declara odată că mai bine își taie venele decât să îl mai joace pe Bond. Declarația a dus la speculații, însă Craig spunea că era o remarcă făcută în contextul oboselii de după filmările la Spectre.

Am putea să mulțumim piesei Othello pentru întoarcerea lui Craig (actorul joacă și pe scenă, iar aceeași Broccoli a fost producătoare și pentru piesa respectivă, având deci un mijloc în plus de a-l convinge). Însă, dacă Craig devine Bond pentru ultima oară, cineva trebuie să ia sarcina pentru următorul film... și probabil acel cineva nu va fi Tom Hiddleston. Ce ziceți de Idris Elba?

Exploreaza subiecte similare:

SPECTRE, Kong: Skull Island, Daniel Craig, Tom Hiddleston, Barbara Broccoli, Neal Purvis, Robert Wade, Idris Elba

Alte știri din cinema

Filmul Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor, dublu premiat la Sarajevo

Premiul pentru cel mai bun actor lui Șerban Pavlu iar Premiul pentru cel mai bun regizor lui Emanuel Pârvu

Accidentul lui Tom Cruise amână filmările lui Mission: Impossible 6

Actorul are nevoie de un timp mai lung pentru recuperare, pentru că săritura ratată i-a fracturat glezna

Un nou spin-off Star Wars, în pregătire. Obi-Wan Kenobi va avea propriul său film

Studiourile Disney au ales regizorul peliculei, însă cine îl va interpreta pe nobilul şi înţeleptul cavaler Jedi?

,,Annabelle 2” se joacă din nou cu mintea spectatorilor, din 18 august la cinema

La câţiva ani după tragica dispariţie a fetiţei lor, un păpuşar şi soţia sa primesc în casă un grup de orfane împreună cu o călugăriţă care le supraveghează

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 7 aprilie 2017 13:09
pana la Daniel Craig, nici unul dintre precedentii Bond nu era dur :) iar ca Hiddleston e considerat prea increzut, nu ma mira: isi cunoaste valoarea plus ca asa e orice britanic cumsecade.

ca viitor Bond, poate fi si Elba daca producatorii isi doresc doar 2 filme, tinand cont ca are o varsta; sau pot alege un actor de 25-30 de ani pe care sa il poata folosi macar in 5-6 filme

spartacus pe 8 aprilie 2017 09:51
„Barbarei Broccoli nu îi place Tom Hiddleston, este prea încrezut și nu este destul de dur să îl joace pe James Bond”?!?!?... Serios?!?... Ăsta e criteriul definitoriu pe care trebuie să îl aibă un actor ca să îl joace pe James Bond?!?... Deci Roger Moore sau Pierce Brosnan au primit rolul pentru că erau ”duri”?!?... O idioțenie maximă, aș spune. Și renunțați la o altă prostie pe care văd că o repetați la infinit: Edris Elba in rolul lui Bond, asta ar însemna colapsul acestei serii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback