Daddy's Home: Wahlberg şi Ferrell, inamici

de Ştefan Dobroiu în 22 Iun 2015
Iată trailerul lui Daddy's Home, comedia despre doi taţi la cuţite

După ce acum cinci ani au făcut o echipă bună în comedia de acţiune The Other Guys/Agenţii de rezervă (aici alte comedii cu poliţişti), Will Ferrell şi Mark Wahlberg se vor afla de părţi diferite ale baricadei în Daddy's Home, o comedie de familie.

Ferrell este un director de radio care are parte de o viaţă fericită alături de noua lui soţie (Linda Cardellini). Eroul încearcă (şi de multe ori nu reuşeşte, dar nu din lipsă de bunăvoinţă) să fie un tată cât mai bun pentru copiii ei din prima căsătorie. Când în peisaj apare carismaticul fost soţ al acesteia (Mark Wahlberg), tatăl vitreg începe să întrebe dacă nu cumva este foarte adevărată vorba cu "sângele apă nu se face". O competiţie acerbă începe între cei doi bărbaţi pentru a intra în graţiile copiilor, competiţie care îi va învăţa ce înseamnă cu adevărat să fii părinte.

Sean Anders şi John Morris, răspunzători pentru Şefi de coşmar 2, sunt regizorii acestei comedii aşteptate pe marile noastre ecrane în ianuarie 2016. Scenariul este scris de Brian Burns.

Exploreaza subiecte similare:

Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Will Ferrell, Daddy's Home, Horrible Bosses 2

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells