Cum va fi noul Conan al lui Arnold Schwarzenegger

de Cristina Grigore în 4 Dec 2012
Cum va fi noul Conan al lui Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger se pregăteşte să îşi reia una din partiturile care i-au adus celebritatea pe marele ecran în urmă cu 30 de ani, iar scenaristul Chris Morgan(Fast Five, Wanted) a dezvăluit acum fanilor la ce se pot aştepta de la noul film, intitulat The Legend of Conan.

Iată ce a spus scenaristul, într-un interviu acordat publicaţiei LA Times: „Vom vedea un Conan care a renunţat la lupte, dar va ajunge să fie atras în ceva ce îi va accesa latura barbară din tinereţe”, dezvăluie Morgan. „Îmi place la Conan [personajul creat de Robert E. Howard]  faptul că a fost implicat de-a lungul vieţii în multe, remarcându-se prin activităţile piratereşti, de tactician şi bun comandant al oamenilor din subordine. În noul film vom face cumva trimitere la aceste lucruri – chestii ce nu s-au văzut încă pe marele ecran”.

„Îmi doresc să redau acel luptător ale cărui abilităţi au început să se reactiveze şi să conveargă, care a reuşit să se debaraseze de chingile în care era prins şi este gata să pună din nou mâna pe sabie. Îl vreau pe tipul acela care nu doar că a rămas cu un pas în urmă, dar este mult prea sleit pentru a mai acţiona. Pe asta vreau să mă axez. Cred că va fi sursa unei grozave poveşti eroice”, a mai spus el.

„Conan trebuie să fie expus provocărilor. Iar cea mai mare provocare pentru el nu vor fi armatele pe care le are de înfruntat. Este vorba de asemenea de încrederea în forţele proprii, încercarea de a te a te calma puţin şi de a-ţi impune să fii un erou mai bun decât ceea ce speră oamenii să vadă. Ceea ce nu-mi doresc pentru el este să dăm înapoi şi să-l înfățișăm în aceeaşi lumină. Asta ar dăuna scopului acestei poveşti”, a mai explicat Morgan.   

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 4 decembrie 2012 10:22
ma intreb cat timp mai vrea sa fie conan ?pana la 80 de ani ?
rizea.alex70 pe 4 decembrie 2012 14:56
Sper sa fie un film interesant....
Costirik pe 4 decembrie 2012 19:26
filmul trebuie urmarit pe fast forward:))) l am urmarit pe arnold si in expendables 2 greu foarte greu se misca..nu vrea sa inteleaga ca nu mai are varsta pentru filme de actiune ar trebui sa incerce altceva..
chelseadorin pe 12 decembrie 2012 00:35
are you kidding me?:)
alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 20:09
Sunt curios cum se va mula pe personaj, avand in vedere la ce varsta are.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells