Cum va arăta Dwayne Johnson în viitorul film Jumanji

de Cristina Grigore în 5 Sep 2016
Starul a postat o primă imagine-concept a personajului său pe contul de Instagram

Unul din proiectele în lucru al lui Dwayne Joshson, filmul Jumanji, are acum online o primă imagine cu personajul central, Dr. Bravestone – un nume predestinat, parcă, starului. Cu aspectul unui Indiana Jones mai bine făcut, imaginea ne prezintă viitorul look al actorului din film, despre care acesta notează, însă, amuzat, alături de fotografie: „Nu îmi dau seama unde au dispărut pectoralii mei!”.

Într-un mesaj postat luna trecută pe Instagram, actorul a ţinut să menţioneze că pelicula ce va fi lansată în vara lui 2017 – în care va juca din nou alături de Kevin Hart şi Jack Black şi care va „face cunoştinţă unei noi generaţii cu lumea uimitoare din Jumanji” – nu este un reboot, ci, mai degrabă, un continuare a captivantei poveşti.

El a ţinut să menţioneze şi că filmul îi va aduce un omagiu fostului său star, actorul Robin Williams, care s-a sinucis în urmă cu doi ani: „Iubirea şi respectul meu pentru acest om sunt nemăsurate. Aveţi cuvântul meu că îi vom onora numele, iar personajul ‘Alan Parrish’ va ieşi în evidenţă şi va fi imortalizat în lumea Jumanji pentru totdeauna, într-un mod atrăgător şi corect.”

 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 7 septembrie 2016 09:18
Zici ca e vorba de un sequel la "Indiana Jones" si nicidecum la "Jumanji"....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells