Cum a întâlnit-o Tony Stark pe noua sa prietenă din Iron Man 3

de Cristina Grigore în 4 Apr 2013
Rebecca Hall, interpreta lui Dr. Maya Hansen, a vorbit despre experienţa ei de la filmări şi întâlnirea personajului său cu Tony Stark

Interpreta lui Dr. Maya Hansen din Iron Man 3, actriţa Rebecca Hall, a vorbit într-un interviu recent publicat de Marvel.com despre experienţa ei de la filmări. Hall a făcut referire în special la implicarea personajului său în proiectul Extremis, dar şi la întâlnirea cu Tony Stark.

„Extremis este o formulă dezvoltată de Maya Hansen ce îţi reprogramează în esenţă tot codul genetic… Dar are unele particularităţi şi probleme”, a explicat actriţa. „Maya este implicată în universul Iron Man pentru că l-a întâlnit pe Tony Stark cu mult timp în urmă, pe când era studentă la Institutul pentru Tehnologie din Massachusetts şi primea fonduri pentru a face cercetări în domeniul în care se specializase”.

Dar cum au ajuns Maya şi Tony să facă o echipă? Potrivit spuselor lui Hall, întâlnirea lor este înfăţişată prin intermediul unei secvenţe din trecut, plasată în timpul unei conferinţe pe teme ştiinţifice ce are loc în 1999, chiar de Anul Nou.

„Maya Hansen, Tony Stark şi Happy Hogan ajung cu toţii în camera de hotel a lui Maya, iar asta este o scenă extrem de amuzantă”, a mai spus  actriţa. „Ne-am distrat copios la filmări pentru că şi scenariul era amuzant, însă şi noi, cei trei, am început din ce în ce mai mult să ne prostim şi să facem glume. Este foarte distractiv să lucrezi pe un platou de filmare ce redă anul 1999… Sunt unele trimiteri la cultura populară cu care rezonezi, iar un exemplu ar fi Jon Favreau îmbrăcat precum John Travolta în Pulp Fiction. Este grozav!”, a continuat ea.

Însă Hall îi asigură pe fanii Iron Man că, deşi este vorba de o nouă prezenţă feminină în viaţa lui Tony Stark, acesta nu va însemna şi o nouă legătură romantică sau un triunghi amoros format între Tony, Pepper Potts şi Maya. „În loc de asta, spune Hall, vom avea de-a face cu două femei extrem de inteligente, poate singurele care înţeleg această figură excentrică care este Tony Stark”, a mai explicat Hall.

Exploreaza subiecte similare:

Iron Man 3, Rebecca Hall, Jon Favreau, John Travolta, Pulp Fiction

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 4 aprilie 2013 11:20
interesanr....
alex_il_fenomeno pe 3 mai 2013 12:35
Sunt sigur ca va fi chimie intre ei... de abia astept.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells