Cu un scenariu „bun, chiar foarte bun”, Trainspotting 2 începe filmările în mai

de Cristina Grigore în 30 Mar 2016
„Nu am mai fi fost de acord să apărem în film, dacă nu ni se prezenta un scenariu extraordinar

Cu o nominalizare la Oscar, în 1997, pentru cel mai bun scenariu adaptat (John Hodge), Trainspotting s-a aflat de mai multe ori pe calea spre sequel. Însă abia anul trecut veştile concrete despre replierea producătorilor şi a regizorului Danny Boyle au apărut în publicaţiile de profi, iar pregătirile de filmare sunt în toi. Potrivit Collider.com, regizorul se află la Edinburgh, unde vor începe – abia în luna mai, însă – filmările.

Şi de această dată se pare că vom avea parte de o călătorie incitantă alături de Renton şi amicii săi trasniţi, după cum susţine şi starul producţiei, actorul Ewan McGregor. Filmul va adapta marelui ecran continuarea lui Irvine Welsh pentru Trainspotting, Porno.

„Încă nu s-a dat startul, vom începe la sfârşitul lunii mai. Scenariul este proaspăt şi este cu adevărat, foarte, foarte bun. Cred că dacă nu era aşa, niciunul dintre noi nu ar fi fost de acord să revină. Cred că avem cu toţii sentimentul că trebuie să protejăm cumva ceea ce înseamnă Trainspotting pentru public, dar şi pentru noi.”

„Niciunul dintre noi nu doreşte să facă o continuare de calitate slabă. Aşa că, dacă nu ni se prezenta un scenariu extraordinar – dar a fost exact ce ne-am dorit – nu am mai fi fost de acord să apărem în film. Aşa însă, vrem, clar vrem”, a mai spus McGregor.

Cu Jonny Lee Miller, Ewen Bremner şi Robert Carlyle alături de Ewan McGregor, Trainspotting 2 va ajunge probabil în cinematografe anul viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Trainspotting 2, Trainspotting

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells