Cu ea va avea de-a face Tom Cruise în Jack Reacher 2

de Gloria Sauciuc în 17 Aug 2015
Acțiunea îl prezintă pe Reacher în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei

Realizarea Jack Reacher 2 se confirmă, iar personajul principal feminin este Cobie Smulders, care i se alătură lui Tom Cruise. Premiera este programată pentru sfârșitul lui 2016.

Publicația The Wrap confirmă că Cobie Smulders a primit mult-râvnitul rol principal feminin din sequel, inspirat din romanul Never Go Back al lui Lee Child. Fanii romanelor de succes ale lui Lee Child știu că fiecare episod din poveștile lui Jack Reacher au loc într-un nou cadru, cu personaje noi - de aceea personajul lui Rosamund Pike din primul Jack Reacher nu se va mai întoarce, după cum nu o va face nici eroul negativ, jucat de Werner Herzog.

Jack Reacher are regia semnată de Christopher McQuarrie, partenerul lui Cruise în Mission: Impossible - Rogue Nation, însă sequel-ul îl va avea ca regizor pe Ed Zwick, cel care a semnat regia lui The Last Samurai.

Acțiunea îl prezintă pe Reacher în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei. Însă, când ajunge acolo, este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste „scăpări”, protagonistul este hotărât să facă totul pentru a ieși basma curată și a scoate adevărul la lumină.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Jack Reacher: Never Go Back, Cobie Smulders

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 17 august 2015 11:49
Primul a fost un film bun, sper ca partea a doua sa se ridice la acelasi nivel.
spartacus pe 17 august 2015 15:10
Sexy al dracu'...
VIBERS pe 18 august 2015 23:40
Robin Sherbatsky

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells