Cream (Claudia Pavel) cântă la „American Night Dream” piese celebre ale Lizei Minnelli, inclusiv „Cabaret”

de Gloria Sauciuc în 12 Dec 2014
Seară magică, în lumina reflectoarelor de pe Broadway, joi, 18 decembrie, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti

Gală extraordinară cu arii din opere celebre, vineri, 12 decembrie 2014

Vineri veţi avea ocazia - pentru al patrulea an consecutiv - de a aplauda  la Sala Radio din Bucureşti trei artiste lirice din România, care şi-au construit o spectaculoasă carieră în străinătate. Cele trei artiste invitate la Sala Radio sunt: sopranele Teodora Gheorghiu şi Aurelia Florian şi mezzosoprana Roxana Constantinescu. Dacă trio-ul de legendă devenit un reper de marcă al muzicii de operă - Pavarotti, Domingo şi Carreras – a dăruit publicului memorabile gale de opera, în fiecare an, în apropierea Crăciunului aveţi parte la Sala Radio de un eveniment transformat şi el într-un „brand” al scenei culturale bucureştene: „Cele trei dive”, gala extraordinară cu arii din opere celebre, programată de la ora 19.

E vremea colindelor”, cu Paula Seling, sâmbătă, 13 decembrie, ora 20:00

Paula va cânta colinde originale, culese din Maramureș, cât și din zona Transilvaniei, în general, precum și piese celebre din repertoriul creștin. Evident nu vor lipsi din program nici cântecele care au consacrat-o și care îi pun de fiecare dată în valoare vocea unică, la Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Teatrelii.

Concert caritabil, duminică, 14 decembrie

Proconsul, Trupa Zero, Ștefan Stan și Bere Gratis își unesc forțele pentru un concert caritabil la Berăria H. Intrarea se va face pe baza donării unei jucării.

Concert extraordinar de Crăciun Ştefan Bănică Jr., duminică, Sala Palatului

Artistul promite că cei care vor veni vor avea ocazia să petreacă o seară magică, când vor intra în atmosfera magică a Crăciunului. Ștefan Bănică va interpreta și piese noi, în premieră, și va avea invitați surpriză, care vor acoperi o paletă vastă de gusturi și genuri muzicale.

Noapte Americană la București - luni, 15 decembrie, de la ora 18, Teatrul Naţional din Bucureşti

Din oferta de evenimente ale perioadei următoare, ne-a atras atenţia acest spectacol ce aduce o serie de premiere pe scena bucureşteană: hituri din folclorul românesc – precum „Lume-Lume” și „Morărița” interpretate în engleză, într-un autentic stil gospel, plus transpunerea în mişcare a nebuniei frumoase a New York-ului.

 Hituri din folclorul românesc – precum „Lume-Lume” și „Morărița” - interpretate în engleză, într-un autentic stil gospel, luni, la „Noapte Americană la București”

În premieră în România, „Noapte Americană la București” reunește artiști români și americani de excepție, într-un show original de muzică, poezie și dans contemporan. Personalități marcante ale teatrului românesc: Ion Caramitru și Oana Pellea vor da viață poeziei americane contemporane. Calvin McClinton, un experimentat cântăreț de soul și gospel, va interpreta atât piese din propriul repertoriu cât și hituri din folclorul românesc – veți auzi „Lume- Lume” și „Morărița” interpretate în engleză, într-un autentic stil gospel.

Actrița Dana Rotaru, al cărei incontestabil talent i-a adus un rol în „Fantoma de la Operă” pusă în scenă la Opera Națională de celebrul regizor australian Stephen Barlow, ne va delecta cu o interpretare de excepție a unor piese din musical-uri ce au făcut istorie pe Broadway. Alături de ei, coregrafa și dansatoarea Natașa Trifan va transpune în mișcare nebunia frumoasă a New York-ului, iar regizorul Cezar Ghioca vă propune o interpretare originală a unor piese celebre în istoria jazz-ului american. Biletele se pot achiziţiona online, dar şi de la casa de bilete a Teatrului Naţional. 

Spectacol aniversar „Iată, vin colindători!”, marţi la Sala Palatului

Veți trăi atmosfera autentică a sărbătorilor de iarnă românești prin obiceiurile și tradițiile populare din moși- strămoși: Capra, Ursul, Plugușorul. Cu participarea extraordinară a Orchestrei „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Târg „Crăciunul în bucate”, miercuri, Piaţa Unirii

Festivalul tradiţiilor culinare din întreaga lume, Spectacole cu muzică tradițională de Crăciun din diverse țări, ateliere de creație cu specific internațional.

Seară magică, în lumina reflectoarelor de pe Broadway, joi, 18 decembrie, Teatrul Elisabeta din Bucureşti

Cu o săptămână înainte de Crăciun, joi, 18 decembrie, avem şansa unei seri magice, în lumina reflectoarelor de pe Broadway, o călătorie fără egal în lumea musical-ului, jazz-ului, swing-ului şi gospel-ului: spectacolul „American Night Dream”. Cream (Claudia Pavel) cântă la „American Night Dream” piese celebre ale Lizei Minnelli şi Michael Bublé. Ea va aduce câteva melodii de succes de pe Broadway pe scena Teatrului Elisabeta din Bucureşti. Se va transforma, preţ de câteva minute, în Sally Bowles, chemandu-ne „la Cabaret”.

O alta premiera pe care spectacolul o aduce in Romania este interpretarea inedită a unor melodii pur româneşti într-un auntentic stil gospel, de către invitatul special al serii, artistul şi cântăreţul american Calvin McClinton. Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta sau online.

 

Exploreaza subiecte similare:

Ion Caramitru, Oana Pellea, Ştefan Bănică Jr., Claudia Pavel, Ana Pasti, Dana Rotaru

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells