Costumul lui Brie Larson din Captain Marvel, fidel versiunii din benzile desenate

de Cristina Grigore în 20 Apr 2017
S-a pus accent mai mult pe funcționalitatea acestuia decât pe design

Dacă adesea, în adaptările cinematografice, costumele supereroilor sunt îmbunătăţite, ori schimbate complet, iată că în cazul lui Captain Marvel - titlul ce o introduce în UCM pe supereroina cunoscută mai degrabă ca Ms. Marvel – sunt mari şanse ca lucrurile să nu stea chiar aşa.

În timpul unui eveniment dedicat presei, organizat de Marvel la sediul din California, au putut fi admirate o serie de imagini concept-art cu Brie Larson în costumul supereroinei, ce nu au putut fi publicate, însă au fost descrise în relatările presei de profil.

Potrivit celor de la Nerdlist.com, imaginile o prezintă pe Brie Larson într-un costum inspirat într-o foarte mare măsură din design-ul clasic (imaginea de mai jos). Acesta păstrează steaua cu opt colţuri pe piept şi pare că se aseamănă nu cu armura impresionantă a lui Iron Man, ci mai degrabă cu cele din filmele Ant-Man sau Captain America (dar nu mai puţin rezistentă). Nu pare însă a fi confecţionat din spandex ci, mai degrabă, dintr-un material ultra rezistent ce îi acoperă tot corpul.

Noul concept înlocuieşte centura lui Captain Marvel cu o eşarfă roşie ce se asortează cu mănuşile şi cizmele personajului, însă accentul este pus nu pe design, ci pe funcţionalitate.

Larson va fi în film Carol Danvers, unul din personajele care îşi asumă numele supereroului Captain Marvel după dispariţia acestuia. Şi-a dobândit abilităţile – o forţă, rezistenţă şi viteză neobişnuite, abilitatea de a manipula diversele tipuri de energie, puterea de a zbura – în urma contactului cu o rasă extraterestră.

Filmul, la cârma căruia au fost numiţi recent Anna Boden şi Ryan Fleck, se va lansa pe 8 martie 2019. 

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, Anna Boden, Ryan Fleck, Captain Marvel

Alte știri din cinema

Ana Ularu va fi iubita lui Keanu Reeves într-un thriller romantic

Filmul, intitulat Siberia, va fi lansat în 2018

George Miller are în plan cel puţin un spin-off al lui Mad Max: Fury Road

Deşi fanii speculează un film axat pe Furiousa, personajul care i-a captat atenţia cineastului este chitaristul mascat – The Doof Warrior

Johnny Depp este aproape de faliment. Ce declară actorul

În ultimii 20 de ani, starul ar fi cheltuit în jur de 2 milioane de dolari pe lună, susţine firma ce-i gestionează banii

World War Z 2 va fi regizat de unul dintre cei mai apreciaţi cineaşti de la Hollywood

Continuarea peliculei cu cele mai mari încasări din cariera lui Brad Pitt va fi regizată de David Fincher

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback