Continuarea lui Fantastic Beasts îl va avea pe Jude Law în rolul lui Aldus Dumbledore

de Cristina Grigore în 14 Apr 2017
Starul va interpreta rolul unei versiuni mai tinere a celebrului personaj din seria Harry Potter

A fost ales actorul care va interpreta în Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 rolul versiunii tinere a lui Albus Dumbledore, a anunţat Variety.com. Faimosul director de la Hogwards – interpretat în filmele Harry Potter de Richard Harris şi Michael Gambon – va fi acum un nume celebru, actorul Jude Law.

Introducerea personajului a fost făcută deja, printr-o menţiune, în primul film. Se pare însă că acesta va avea un rol mai consistent în sequel, ce se va axa pe prietenia sa cu Newt Scamander (Eddie Redmayne) şi relaţia cu villain-ul Gellert Grindelwald (Johnny Depp).

De scenariul continuării se va ocupa tot J.K. Rowling, în vreme ce David Yates îşi va relua locul în scaunul regizoral. Law pare să fie o alegere sigură şi regulată în catalogul distribuţiei Warner Bros. A fost ales drept Dr.Watson în filmele Sherlock Holmes regizate de Guy Ritchie, alături de care a lucrat şi la pelicula ce se va lansa la noi pe 19 mai, King Arthur: Legend of the Sword.

Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 începe filmările în luna iulie şi va fi gata de lansare pe 16 noiembrie 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts and Where to Find Them, Fantastic Beasts and Where to Find Them 2, Richard Harris, Michael Gambon, Jude Law, Eddie Redmayne, Johnny Depp, J.K. Rowling, David Yates, King Arthur: Legend of the Sword, Guy Ritchie, Harry Potter and the Sorcerer's Stone

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
allexis pe 14 aprilie 2017 15:10
Cristina, e gresit numele personajului in titlul articolului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells