Continuarea lui Edge of Tomorrow se va concentra asupra personajelor

de Cristina Grigore în 31 Mai 2017
Regizorul Doug Liman spune că sequel-ul va introduce un personaj nou şi captivant

O continuare a SF-ului Edge of Tomorrow se întreaptă spre marele ecran, iar în scaunul regizoral va sta acelaşi cineast al originalului, Doug Liman (The Bourne Identity). Acesta a arătat, într-un interviu recent acordat MTV, că acţiunea o va continua pe cea din primul film, ambii protagonişti revenind în acţiune (Tom Cruise şi Emily Blunt). Va fi introdus însă un al treilea personaj central, pe care se va baza, după cum arată Liman, o mare parte a scenariului.

„Cred că oamenii se aşteaptă mereu la continuări de mai mare amploare, dar eu spun ‘Nu, sequel-ul trebuie să fie mai restrâns’. Primul film a fost un fel de campanie de promovare a celui de-al doilea, aşa că acum nu este nevoie de şi mai multă acţiune – în cazul lui Edge of Tomorrow publicul a apreciat umorul, situaţiile cu care a trebuit să se confrunte personajele… aşa că putem să ne concentrăm mai mult asupra personajelor lui Emily şi Tom; vom avea şi un al treilea personaj, care va captiva publicul, aşa că acesta va fi focusul nostru, personajele”, a explicat regizorul.

Edge of Tomorrow 2 nu are încă o dată de lansare în cinematografe. Intriga primului film a avut la bază un roman japonez SF pentru tineret (All You Need Is Kill, de Hiroshi Sakurazaka), în care Pămânul este cucerit de o rasă extraterestră, iar Bill Cage (Cruise) ajunge să fie blocat într-o buclă a timpului, ce ar putea fi cheia salvării omenirii. Filmul a obţinut încasări internaţionale de 370,5 milioane de dolari, la un buget de 178 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Edge of Tomorrow, Doug Liman, Tom Cruise, Emily Blunt

Alte știri din cinema

Ben Stiller şi Dev Pattel, într-un film despre trupa de striptease masculin Chippendales

Producţia se anunţă exotică şi atractivă, dar şi şocantă şi violentă, descrierea atribuită fiind „Magic Mike întâlneşte Scarface”

Iată următorul proiect al echipei din spatele ultra popularului Game of Thrones

David Benioff și D.B. Weiss vor fi producătorii unei drame inspirate din Războiul Civil American

Toate aceste nopți albe, o experiență senzorială despre ce înseamnă să fii tânăr, din 28 iulie

„Intenția a fost să arăt cum se simte tinerețea în vremurile astea ciudate, în țara asta”, spune regizorul polonez Michal Marczak

Festivalul de Horror&Fantastic „Lună Plină”. Peste trei ore de scurtmetraje horror la Biertan

Are loc în perioada 10 – 13 august la Biertan, județul Sibiu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback