Continuarea lui Doctor Strange nu va ajunge prea curând în cinematografe

de Cristina Grigore în 15 Mai 2017
Atenţia celor de la Marvel este întreptată spre viitoarele filme Avengers şi alte producţii din „faza 3” a adaptărilor benzilor desenate

Într-un interviu acordat Collider.com, preşedintele Marvel, Kevin Feige, a declarat că nu poate confirma încă un sequel al lui Doctor Strange.

Feige a subliniat că atenţia studioului este îndreptată acum spre producţiile în lucru - din „faza 3” a adaptărilor Marvel - şi că este prea devreme să vorbim despre o continuare a peliculei lansate anul trecut. „Discutăm numai despre viitoarele producţii - ce nu au încă un titlu definitiv - ale Răzbunătorilor, sau de lansarea lui Spider-Man: Homecoming 2 – aici vom mai lucra la titlu, însă îi spunem deocamdată aşa, pentru că asta a fost înţelegerea cu cei de la Sony”.

El a mai adăugat şi că Tom Holland va apărea din nou în rolul lui Spider-Man în ultimele două filme The Avengers. Preşedintele Marvel a confirmat şi revenirea lui James Gunn la cârma lui Guardians of the Galaxy 3, însă nu a menţionat nimic legat de următorul Doctor Strange.

Pelicula ce l-a avut pe Benedict Cumberbatch în rol central a fost un succes internaţional, obţinând 677,7 milioane de dolari la un buget de 165 de milioane.

Din cea de-a treia fază a lansărilor Marvel fac parte Spider-Man: Homecoming, cu lansarea în luna iulie, dar şi Thor: Ragnarok, ce va fi lansat în noiembrie. În 2018 vor ajunge pe marile ecrane Black Panther (februarie), Avengers: Infinity War – Part I (mai) şi Ant-Man and the Wasp (iulie). În 2019 se lansează Captain Marvel (martie), Avengers: Infinity War – Part II (mai). 

Exploreaza subiecte similare:

Kevin Feige, Doctor Strange, Spider-Man: Homecoming, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, The Avengers, Thor: Ragnarok, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and the Wasp, Captain Marvel, Avengers: Infinity War - Part II

Alte știri din cinema

Viitorul film The Batman, fară Ben Affleck?

Fratele său, Casey Affleck, a dat de înţeles că starul nu va apărea în producţia ce îl are la cârmă pe Matt Reeves

Nick Fury va lipsi din Avengers 3 și 4

Iată când vom vedea din nou pe ecrane personajul lui Samuel L. Jackson

Se reface Nosferatu, cu o tânără şi promiţătoare actriţă în distribuţie

Anya Taylor-Joy îşi reia astfel colaborarea cu regizorul Robert Eggers, pe care l-a avut alături în The Witch

Tragedie la filmările lui Deadpool 2. Un cascador și-a pierdut viața

Joi „SJ” Harris a fost prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback