Continuarea lui Doctor Strange nu va ajunge prea curând în cinematografe

de Cristina Grigore în 15 Mai 2017
Atenţia celor de la Marvel este întreptată spre viitoarele filme Avengers şi alte producţii din „faza 3” a adaptărilor benzilor desenate

Într-un interviu acordat Collider.com, preşedintele Marvel, Kevin Feige, a declarat că nu poate confirma încă un sequel al lui Doctor Strange.

Feige a subliniat că atenţia studioului este îndreptată acum spre producţiile în lucru - din „faza 3” a adaptărilor Marvel - şi că este prea devreme să vorbim despre o continuare a peliculei lansate anul trecut. „Discutăm numai despre viitoarele producţii - ce nu au încă un titlu definitiv - ale Răzbunătorilor, sau de lansarea lui Spider-Man: Homecoming 2 – aici vom mai lucra la titlu, însă îi spunem deocamdată aşa, pentru că asta a fost înţelegerea cu cei de la Sony”.

El a mai adăugat şi că Tom Holland va apărea din nou în rolul lui Spider-Man în ultimele două filme The Avengers. Preşedintele Marvel a confirmat şi revenirea lui James Gunn la cârma lui Guardians of the Galaxy 3, însă nu a menţionat nimic legat de următorul Doctor Strange.

Pelicula ce l-a avut pe Benedict Cumberbatch în rol central a fost un succes internaţional, obţinând 677,7 milioane de dolari la un buget de 165 de milioane.

Din cea de-a treia fază a lansărilor Marvel fac parte Spider-Man: Homecoming, cu lansarea în luna iulie, dar şi Thor: Ragnarok, ce va fi lansat în noiembrie. În 2018 vor ajunge pe marile ecrane Black Panther (februarie), Avengers: Infinity War – Part I (mai) şi Ant-Man and the Wasp (iulie). În 2019 se lansează Captain Marvel (martie), Avengers: Infinity War – Part II (mai). 

Exploreaza subiecte similare:

Kevin Feige, Doctor Strange, Spider-Man: Homecoming, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, The Avengers, Thor: Ragnarok, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and the Wasp, Captain Marvel, Avengers: Infinity War - Part II

Alte știri din cinema

Top Gun 2 va începe filmările în 2018, spune Tom Cruise

Sequel-ul, anunţat de multă vreme, trebuia să îl aibă la cârmă tot pe regizorul filmului original, Tony Scott

Benedict Cumberbatch este Grinch. Iată primul poster al filmului

Iniţial, pelicula urma să fie lansată anul acesta, în noiembrie

Roger Moore, starul seriei Sfântul şi al filmelor James Bond, a încetat din viaţă

Actorul avea 89 de ani. Decesul a survenit după „o luptă scurtă, dar bravă, împotriva cancerului”

10 lucrui mai puțin știute despre Belle de jour, omagiat la Cannes

„Când am demarat, am știut că ne aventuram, doi bărbați, pe teritoriul rar vizitat al erotismului feminin, pe care Freud l-a numit „Continentul întunecat”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback