Confessions of a Dangerous Mind, duminică, la Paramount Chanel

de Cinemagia în 16 Ian 2015
Aventuri incredibile, dramă, dragoste și natură dezlănțuită în filmele următoarei perioade

Pe 18 ianuarie, de la 22:40 e timpul pentru un thriller! Debutul regizoral al lui George Clooney, „Confessions of a Dangerous Mind” este o adaptare după memoriile impresarului Chuck Barris care pretinde că a fost angajat de CIA pentru eliminarea inamicilor. În apogeul carierei în televiziune, Chuck Barris a fost recrutat de către CIA și instruit pentru a deveni agent sub acoperire. Sau cel puțin așa a spus Barris. Drew Barrymore (Penny) și Sam Rockwell (Chuck Barris) au jucat impreună și în Îngerii lui Charlie 2. Alături de ei va veți bucura să-i vedeți și pe foștii colegi din Ocean Eleven: Brad Pitt, Matt Damon și Julia Roberts.

Țineți-vă bine pentru că luni, 19 ianuarie, la ora 22:40, urmează filmul Twister. Meteorologul TV Bill Harding (Bill Paxton ) încearcă să obțină de la soția sa, Jo ( Helen Hunt) care este vânător de tornade, semnătura pentru actele de divorț, pentru a putea să se căsătorească cu iubita lui, Melissa (Jami Gertz). Însă Mama Natură, sub forma unor puternici furtuni, are alte planuri pentru ei. Cei trei se alătură unei echipe de vânători de furtuni în încercarea lor de a introduce un dispozitiv de măsurare în inima unor tornade violente. Două informații distractive despre film: un geamăt de cămilă a fost înregistrat și redat cu încetinitorul pentru a creea sunetul tornadei, iar un motor de avion Boeing 707 a fost folosit pentru scenele cu vânt. Acum știți două secrete de la Hollywood!

Pe 23 Ianuarie, la ora 22:40, facem o călătorie în trecut pentru o lecție plăcută de istorie cu Elizabeth. Eleganta Cate Blachet a fost opțiunea perfectă pentru a juca rolul Elisabetei I a Angliei. Atunci când catolica Regina Maria moare, Elizabeth preia succesiunea tronului. Noua regină se trezește înconjurată de consilieri dintre care unii sunt doritori să-I sară în ajutor, însă sunt și cei care complotează pentru a restaura linia catolică în monarhie. Ea este de asemenea presata să se căsătorească și de a aduce pe lume un moștenitor, dar iubitul ei, Lord Robert Dudley (Joseph Fiennes) nu este considerat potrivit. Elizabeth realizează că are multe decizii de luat, cea mai importantă fiind cine va conduce Anglia. Filmul a fost nominalizat la șapte categorii ale Premiilor Oscar și a câștigat unul, pentru cel mai bun machiaj. Ironia face că nominalizata pentru categoria cea mai bună actriță în rol principal, Cate Blanchett, să piardă în favoarea lui Judi Dench care a luat Oscarul pentru interpretarea tot a Reginei Elizabeth, dar în filmul Shakespeare în Love. Ce ironie!

Stați cu ochii pe Paramount Chanel pentru aventuri incredibile, dramă, dragoste și natură dezlănțuită!

Exploreaza subiecte similare:

Confessions of a Dangerous Mind, Elizabeth, Twister

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells