Comedii romantice turceşti şi autografe de la actori la Movieplex

de Cinemagia în 20 Oct 2011
Comedii romantice turceşti şi autografe de la actori la Movieplex

Iubitorii de film din Bucureşti au parte zilele acestea de o explozie de producţii turceşti, care merită întreaga noastră atenţie, după marile reuşite ale Turciei în festivalurile de film.

Joi, 20 octombrie, filmul care lua Marele premiu la Cannes anul acesta, Once Upon a Time in Anatolia, rulează la Cinema Studio seara târziu; tot joi, de data aceasta la Movieplex Romania (Plaza Romania Mall din Bucureşti) sunt programate o serie de filme de public, în cadrul Zilelor Filmului Turcesc.

Joi, vineri şi sâmbătă vor rula trei comedii romantice, cu acces gratuit pentru marele public. Mai mult, actorii din distribuţia acestor producţii vor fi invitaţii speciali ai Movieplex, pentru a da autografe cinefililor.

Iată despre ce filme este vorba şi programul detaliat:

Comedie romantică cu parfum de iubire: Cinema Movieplex, joi, 20 octombrie, ora 20:30

Trei prietene apropiate traiesc vieti foarte diferite, desi locuiesc impreuna. Cand Zeynep se logodeste, Esra decide sa scape de vechea slujba si sa inceapa o noua viata. Se angajeaza la o companie de publicitate, unde devine interesata de Mert, Directorul de creatie. In acelasi timp, Didem devine interesata de Cem, un prieten apropiat a lui Mert, care este de profesie actor.

Intrare doar pe baza de invitatie. Poti câştiga 1 invitaţie dubla chiar acum, printr-un comentariu la acest articol!

 

Clubul ratatilor/Losers' Club: Cinema Movieplex, sambata, ora 19:30 - acces liber in limita locurilor

Kaan si Mete sunt co-gazdele unui nou show de radio la mijlocul anilor 1990, numit Kaybedenle Kulubu ("Clubul ratatilor"), show transmis illegal pe radio. Acestia lupta pentru a face fata vietii lor de zi cu zi dupa ce show-ul lor devine un hit instant. Kaan o intalneste pe Zeynep, fata visurilor sale, dar relatia lor nu va fi una usoara odata ce show-ul lor de radio continua sa pornesca tot mai multe controverse si sa atraga fani din fiecare segment al societatii Istanbulului.

 

Dragostea adoră coincidentele/Love Likes Coincidences: vineri, 21 octombrie, Cinema Movieplex, ora 19:30 - acces liber in limita locurilor

Anul 1977, o dimineata de Septembrie, la Ankara. Yilmaz, grabindu-se sa ajunga cu Neriman, sotia sa gravida, la spital, este implicat intr-un accident, izbind masina lui Omer. Acest accident face ca sotia lui Omer, Inci, gravida si ea, aflata pe bancheta din spate in momentul accidentului, sa intre intr-un travaliu inainte de termen. Ambele familii ajung astfel la spital unde, copiii se nasc in aceeasi zi. Aici, ei se vad reciproc, pentru prima data ... Acest accident este punctul de plecare pentru mai multe coincidente care ii aduc pe Ozgur si Deniz, cei doi copii, impreuna. Ei se intalnesc intamplator, in Ankara, de mai multe ori in timpul copilariei. Fiecare intalnire va avea drept efect schimbari drastice in viata lor. Experimenteaza astfel prima iubire si prima dezamagire in dragoste. Dar dincolo de acest lucru, fiecare intalnire produce o schimbare in cursul vietii fiecaruia. Nu numai a lor, ci si a familiilor lor. Sunt uneori dezastre, uneori miracole. Cu toate acestea, ei nu pot fi niciodata impreuna. Orice ii aduce impreuna, reuseste sa construiasca cumva si un zid transparent intre ei. Asta pana cand se intalnesc intamplator, din nou, 25 de ani mai tarziu, in Istanbul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 21 octombrie 2011 14:01
sunt fascinanta , prin prisma ca nu ruleaza in general in cinemagrafe .
alex_il_fenomeno pe 21 octombrie 2011 19:32
cinematografe* scuze :)
AimeeLov pe 28 octombrie 2011 10:15
Super...Daca as fi stiut dinainte as fi trecut si eu pe acolo:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells