Colin Trevorrow, despre viitorul Jurassic World

de Cristina Grigore în 22 Sep 2015
„Vom duce povestea la un alt nivel… Nu este cazul să mai vorbim despre dinozauri mai mari sau mai evoluaţi, […] ci despre relaţia noastră cu aceste animale.”

Într-un interviu anterior lansării şi succesului Jurassic World, regizorul Colin Trevorrow spunea ca are în plan o trilogie, în cazul în care box office-ul va arăta o cifră bună a încasărilor primului film. Cineastul – care nu va reveni în scaunul regizoral al noului Jurassic World, dar va lucra la scenariu - a discutat recent cu presa şi fanii într-un podcast preluat de Comingsoon.com, şi a punctat viitorul aventurilor din parcul cu dinozauri. Potrivit declaraţiilor sale, sequel-ul va avea un scenariu ieşit din tipar.

„Va fi un film cu totul diferit. Publicul ne-a oferit permisiunea, într-o oarecare măsură, de a duce povestea asta la un alt nivel şi nu mă refer aici la dimensiuni; sunt convins că de această dată nu mai este cazul să vorbim despre dinozauri mai mari sau mai evoluaţi şi că trebuie să ne folosim de premisă ca de un punct de pornire al unei poveşti mai ample, despre relaţia noastră cu aceste animale şi cu animalele în general, despre dinamica creată odată cu readucerea lor la viaţă”, a arătat regizorul.

„[Nu va fi] doar un grup de dinozauri care vânează oameni pe o insulă,” a declarant Trevorrow. „[Subiectul] ăsta se învecheşte repede.”

Trevorrow crede că povestea poate merge dincolo de domeniul divertismentului cu parcuri tematice și că ideea de a crea dinozauri poate veni şi  în afara laboratorului Doctorului Wu. „Ce se întâmplă dacă există 15 entități diferite în întreaga lume care pot face dinozauri?”

„Iar doctorul Wu spune în film, când îl avertizează pe Dr. Mesrani, `Nu vom fi mereu singurii care pot face un dinozaur`. Cred că este o idee interesantă care, chiar dacă nu o explorăm complet în acest film, lasă loc acestui univers să se extindă.

Ce se va întâmpla aşadar cu protagoniştii, Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) și Owen Grady (Chris Pratt)?

„Chiar dacă Claire este cea care evoluează cel mai mult pe parcursul trilogiei, povestea ei va reflecta această lume în schimbare, iar Owen va avea de înfruntat o mulţime de probleme. Ei doi au deschis cutia Pandorei în Jurassic World şi fiecare este responsabil, în moduri diferite, de aspecte diferite ale întâmplării şi cred că nivelul implicării lor în poveste este ceva mai profund, deloc forţat”, a mai spus Trevorrow.

 

Jurassic World 2 va fi lansat pe 8 iunie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Colin Trevorrow, Jurassic World, Untitled Jurassic World Sequel, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells