Clovnul trist. Jim Carrey, vizibil îmbătrânit, dă un interviu din care i se relevă depresia profundă

de Gloria Sauciuc în 11 Sep 2017
Carrey a recunoscut că se luptă cu depresia, încă din 2015. Acela este şi anul în care fosta prietenă, Cathriona White, s-a sinucis cu o supradoză de droguri

La abia o zi după ce a avut o conversaţie neplăcută cu Michael Moore (Ne e atât de frică de râurile de lacrimi... Am trecut prin ele şi vă spun, nu veţi scăpa), actorul Jim Carrey a apărut pe covorul roşu de la New York Fashion Week spunând lucruri tot mai triste şi mai sumbre despre condiţia omenirii într-un univers indiferent.

Întrebat de o jurnalistă de la E!News despre cum se simţe la petrecerea Harper's Bazaar, de vineri noapte, Carrey a dat un raspuns aparent normal: „Sunt bine, să ştiţi”, continuând într-o manieră deconcertantă - „Tot ceea ce vedem nu înseamnă nimic”, continuând cu relatarea că se află în „cel mai lipsit de sens loc la care s-ar putea gândi”, în acelaşi stil de umor sec.

Nu e doar atât - criticând tematica petrecerii de a sărbători figurile celebre, continuă: „nu ştiu dacă oamenii există cu adevărat - cred mai degrabă într-un câmp de energie".

Nici măcar un compliment la adresa ţinutei lui nu l-a înveselit. „Nu eu m-am îmbrăcat, eu nu exist” şi „Nu este lumea noastră. Noi nu contăm”.

Vizibil îmbătrânit, Carrey pur şi simplu ne întristează.

Carrey a recunoscut că se luptă cu depresia, încă din 2015. Acela este şi anul în care fosta prietenă, Cathriona White, s-a sinucis cu o supradoză de droguri. În 2018 Carrey va apărea ca acuzat în instanţă, părinţii femeii acuzându-l de complicitate la sinucidere. E clar că actorul trece printr-o perioadă dificilă - să sperăm că va trece cu bine. Aşa cum a spus cândva „Viaţa e prea frumoasă”.

Exploreaza subiecte similare:

Jim Carrey

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 30 septembrie 2017 13:28
Pare intr-adevar depresiv dar totodata extrem de bine ancorat in realitate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells