Clovnul trist. Jim Carrey, vizibil îmbătrânit, dă un interviu din care i se relevă depresia profundă

de Gloria Sauciuc în 11 Sep 2017
Carrey a recunoscut că se luptă cu depresia, încă din 2015. Acela este şi anul în care fosta prietenă, Cathriona White, s-a sinucis cu o supradoză de droguri

La abia o zi după ce a avut o conversaţie neplăcută cu Michael Moore (Ne e atât de frică de râurile de lacrimi... Am trecut prin ele şi vă spun, nu veţi scăpa), actorul Jim Carrey a apărut pe covorul roşu de la New York Fashion Week spunând lucruri tot mai triste şi mai sumbre despre condiţia omenirii într-un univers indiferent.

Întrebat de o jurnalistă de la E!News despre cum se simţe la petrecerea Harper's Bazaar, de vineri noapte, Carrey a dat un raspuns aparent normal: „Sunt bine, să ştiţi”, continuând într-o manieră deconcertantă - „Tot ceea ce vedem nu înseamnă nimic”, continuând cu relatarea că se află în „cel mai lipsit de sens loc la care s-ar putea gândi”, în acelaşi stil de umor sec.

Nu e doar atât - criticând tematica petrecerii de a sărbători figurile celebre, continuă: „nu ştiu dacă oamenii există cu adevărat - cred mai degrabă într-un câmp de energie".

Nici măcar un compliment la adresa ţinutei lui nu l-a înveselit. „Nu eu m-am îmbrăcat, eu nu exist” şi „Nu este lumea noastră. Noi nu contăm”.

Vizibil îmbătrânit, Carrey pur şi simplu ne întristează.

Carrey a recunoscut că se luptă cu depresia, încă din 2015. Acela este şi anul în care fosta prietenă, Cathriona White, s-a sinucis cu o supradoză de droguri. În 2018 Carrey va apărea ca acuzat în instanţă, părinţii femeii acuzându-l de complicitate la sinucidere. E clar că actorul trece printr-o perioadă dificilă - să sperăm că va trece cu bine. Aşa cum a spus cândva „Viaţa e prea frumoasă”.

Exploreaza subiecte similare:

Jim Carrey

Alte știri din cinema

Aniversarea, ultimul film cu regretatul Mircea Albulescu, din 10 noiembrie

Produs și distribuit în România de Dakino Production

România văzută de documentariști, la Astra Film Sibiu 2017

Țara Moartă, Eu sunt Hercule, Planeta Petrila, Ultimul căldărar, în program

The Square, câștigătorul Palme d’Or 2017, deschide Les Films de Cannes à Bucarest

Festivalul se extinde în alte şapte orașe din România

Începe Noaptea Albă a Filmului Românesc

Avanpremiere, filme tribut și invitați speciali în opt locații din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback