Clip decembrie „Sherlock Holmes şi Dr. Watson!”

de Gloria Sauciuc în 16 Dec 2013
Marţi, 17 decembrie, de la ora 22:00, un nou episod, pe AXN

Plecând de la subiectul romanelor poliţiste scrise de Arthur Conan Doyl, producătorul Robert Doherty îl recreează pe Sherlock Holmes în versiune contemporană şi îl pune alături pe Dr. Watson, de această dată în variantă feminină. Sherlock Holmes este interpretat de actorul Jonny Lee Miller, iar în rolul personajului Dr. Watson o găsim pe exotica Lucy Liu.

Serialul dramă îşi mută acţiunea din consacrata Londră în tumultuosul oraş american New York. Această dramă modernă aduce în prim plan inedita pereche de detectivi ce rezolvă crime şi intervine în cele mai dificile cazuri ale NYPD. După căderea în dizgraţie suferită la Londra şi cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock se refugiază în Manhattan unde tatăl său îl obligă să trăiască cu cel mai mare coşmar al său – o asistentă de reabilitare, Dr. Watson.

Chirurg de succes până când a pierdut un pacient şi licenţa de practică medicală cu trei ani în urmă, Watson priveşte noul ei job ca pe o altă oportunitate de a ajuta oamenii şi de a-şi spăla păcatele.

Fostul coleg al lui Sherlock, căpitanul Tommy Gregson, ştie din experienţa anterioară de lucru în Scotland Yard că Sherlock este foarte priceput la rezolvat cazuri şi îl ia în echipa sa. În acest context, neastâmpăratul Sherlock Holmes ce aleargă prin New York în rezolvarea de crime, are nevoie de cineva să-l ţină cu picioarele pe pământ iar acest rol este cu siguranţă pentru Watson.

Exploreaza subiecte similare:

Elementary, Jonny Lee Miller, Lucy Liu

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 12:34
Este o surpriza aceasta noua realizare, fara doar si poate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells