Clerks 3 va începe filmările în vara lui 2015

de Cristina Grigore în 21 Oct 2014
Cea de-a treia parte a seriei vine cu modificări, a spus Kevin Smith

Kevin Smith şi-a lansat recent noul film, Tusk, o comedie horror cu Justin Long şi Haley Joel Osment în rolurile centrale.

Cineastul a trecut acum la producţia unui spin-off al lui Tusk, Yoga Hosers, însă în orarul său de lucru a intrat acum şi Clerks 3, despre care cei de la TheHollywoodReporter.com au aflat că va începe producţia în vara anului viitor.

Smith nu a o oferit detalii referitoare la sequel, însă la întrebarea unui fan de pe Reddit.com, legată de felul în care se va modifica comportamentul lui Randal Graves (Jeff Anderson), ţinând cont de faptul că acesta a redeschis la finalul lui Clerks 2 un magazin de modă veche pentru închiriere video. „Felul în care se poartă Randal şi multe altele se vor schimba în Clerks 3”, a ţinut să puncteze cineastul.

Smith a obţinut finanţare pentru a treia parte a francizei în luna septembrie şi a pus acest lucru pe seama anticipatului succes al lui Tusk.

Exploreaza subiecte similare:

Kevin Smith, Jeff Anderson, Clerks II, Clerks III

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 21 octombrie 2014 12:54
Excelente Clerks 1 si 2 , sa vedem cum va fi 3.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells