Cine sunt, de fapt, cei cunoscuți ca The Suicide Squad?

de Gloria Sauciuc în 5 Mai 2015
Filmul are deja o dată de lansare în România, și anume 5 august 2016

Prima imagine de grup cu tenebroasa echipă a fost dată ieri publicității, iar astăzi le răsfoim biografia ca să știm cu cine avem de-a face. Filmul are deja o dată de lansare în România, și anume 5 august 2016.

De la stânga la dreapta îi vedem pe Slipknot (Adam Beach), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne), Katana (Karen Fukuhara, jos), Rick Flag (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) şi El Diablo (Jay Hernandez). Lipsesc din fotografie Joker-ul interpretat de Jared Leto, dar şi Amanda Waller, coordonatoarea echipei, pentru rolul căreia a fost aleasă Viola Davis.

Amanda „Zidul” Waller (Viola Davis) este un agent guvernamental de primă mână, implicată în operațiuni clandestine. În pofida unei înfățișări deloc înfricoșătoare, e cunoscută ca una dintre cele mai dure femei din lumea spionajului și politică. Ea a creat și ea conduce Suicide Squad, o echipă de nelegiuiți ce îndeplinesc misiuni pentru guvern, în schimbul reducerii unor sentințe de ani în închisoare.

June Moone este Enchantress (Cara Delevingne), o puternică amatoare de magie care este, în acelaşi timp, o supereroină şi o super-villain. În imagine, Cara arată mai mult ca un zombie... Enchantress, totuşi, este prezentată în benzile desenate ca o personalitate separată de June, una care este captivă în interiorul ei şi care încearcă cu disperare să iasă. June Moone este artist liber-profesionist, într-o relaţie cu omul de afaceri Alan Dell, care la un moment dat o invită la o petrecere la Terror Castle, un castel bântuit. Acolo există o cameră secretă în care ea cade, şi acolo o fiinţă stranie numită Dzamor îi conferă puteri magice. Rostind cuvântul Enchantress, ea poate să se schimbe din femeia blondă cu ochi albaştri într-o brunetă cu ochi verzi - magica Enchantress.

Deadshot (Will Smith) e  cunoscut ca cel mai bun ţintaş din lume...

În prima ei misiune, Dzamor îi cere să salveze Terror Castle de o prezenţă malefică din vechime. Între timp, June începe să predea ştiinţa parapsihologiei la şcoala New Athens din Santa Augusta, acolo unde colega ei Linda Danvers este, în secret, Supergirl. Acest loc devine centrul unei aliniere de stele care îi permite să capete puteri imense, dar asta produce cutremure în întreaga zonă. Enchantress, totuşi, crede că acest pericol este unul necesar, pentru că îi va permite să protejeze mai bine lumea cunoscută.

Slipknot (Adam Beach) este un erou negativ despre care se crede că, odată, era chimist prin sudul Statelor Unite, unde a dezvoltat un adeziv foarte puternic care i-a permis să folosească frânghiile. Arme: utilizarea violentă a frânghiilor, pe care le foloseşte să îi spânzure, să îi mutileze, să îi ţină captivi sau să îi atace pe adversarii săi.

George Digger Harkness, sau Captain Boomerang (Jai Courtney), era un inamic cu care Flash se întâlneşte de mai multe ori. El a proiectat bumeranguri îmbunătăţite, eficiente şi pe care le-a utilizat fără milă. A devenit un membru marcant a Rogues Gallery, un grup de eroi negativi dedicaţi luptei împotriva lui Flash.

Începuturi în benzile desenate

Harkness începe ca fiul ilegitim al unui producător de jucării american, W.W. Wiggins şi al unei australience, Betty Harkness. George Harkness a crescut în sărăcie în orăşelul Kurrumburra din Australia. Tatăl său vitreg, Ian, l-a urât şi i-a făcut viaţa amară. Într-o zi, la şcoală, George a construit un bumerang, iar apoi şi-a descoperit talentul cu arma străveche, pe care adesea o folosea pentru boroboaţe de copii împreună cu prietenul său, Mick Wentworth. Apoi s-a specializat în timp ce fugea de lege în sălbăticia Australiei.

Harley Quinn (Margot Robbie) este o răufăcătoare, adversară a lui Batman, cunoscută cel mai adesea ca iubita Joker-ului, deși ea are o carieră de sine stătătoare foarte bine conturată. A lucrat ca psihiatru la Arkham Asylum, unde l-a avut ca pacient pe Joker, de care s-a îndrăgostit. Asta a influențat-o să adopte o nouă identitate, costumată, și numele de „arlechin”, în noua ipostază ajutându-l pe Joker să evadeze și să-și continue activitățile anarhice. Relația cu Jokerul (Jared Leto) este una pasională, cu întreruperi și
reluări, într-un loop fără sfârșit. Abilitățile ei speciale constă în forță, agilitate și rezistență supra-omenești, datorate experientelor cu substanțe chimice.Prima apariție a personajului este relativ recentă, în revista Batman: The Animated Series, episodul „Joker's Favor”, scrie dc.wikia.com. În 1999 apare romanul grafic „Batman: Harley Quinn”.

Rick Flag (Joel Kinnaman) este soldat de elită şi agent guvernamental în Task Force X. El era liderul primei Suicide Squad, iar Amanda Waller l-a recrutat atunci când a format prima Suicide Squad cu super-eroi negativi. Flag este comandant pe teren, şi îi însoţeşte pe membrii echipei în toate misiunile sub acoperire. Tatăl său, Richard Montgomery Flag, fusese erou în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Floyd Lawton este Deadshot (Will Smith), cunoscut ca cel mai bun ţintaş din lume. Armele lui favorite sunt două arme de foc pe fiecare încheietură. Începutul său a fost cel de justiţiar în Gotham City, după care a devenit un asasin plătit şi mercenar. Despre Deadshot se spune că „nu ratează niciodată”. Cândva a nimerit un măr de pe capul lui Captain Boomerang trăgând cu ochii închişi. A fost capabil să zgârie, cu intenţie, capul lui Enchantress în timp ce ea se afla în zbor, atunci când i s-a cerut să o oprească fără să o omoare.

Killer Croc este, asemenea Jokerului, Amandei Waller și lui Harley Quinn, un dușman al lui Batman, cu superputeri și aspectul unui crocodil (în fotografia de grup Adewale Akinnuoye-Agbaje arată mai degrabă ca The Thing din Cei patru fantastici). În pofida instinctelor animalice și sălbăticiei ori reflexelor  augumentate,  capacitățile lui intelectuale nu sunt foarte ridicate. Killer Croc a apărut prima dată în 1983, în Batman #357, creat fiind de către Gerry Conway și Gene Colan.

Katana e o supereroină de origine japoneză, purtătoarea unei săbii cu puteri magice. Sabia aceasta poate să preia esența celor pe care îi străpunge și o stochează în ea însăși. Katana a fost creată de Mike W. Barr și Jim Aparo, iar prima apariție a fost în revista Batman and the Outsiders, în 1983.

Chato Santana alias El Diablo este un fost criminal cu abilitatea extraordinară de a controla focul, scrie dc.wiki.com.  El Diablo a fost creat de  Robert Kanigher și Tony DeZuniga, pentru volumul doi din All-Star Western (1970).

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, Suicide Squad

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mmihaii pe 5 mai 2015 20:36
Am crezut ca si Black Manta (dusmanul lui Aquaman) face parte din The Suicide Squad... in fine. Killer Croc nu este exact cum ma asteptam din moment ce comparatia lui este The Lizard (Spider-Man) si nu The Thing (Fantastic Four), in rest toti arata bine ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells