Cine Grand Titan, cel mai nou multiplex din Bucureşti

de Cinemagia în 19 Sep 2014
Trei din cele şapte săli sunt dotate cu fotolii ajustabile, pentru un confort sporit şi o altfel de experienţă în vizionarea de filme

Cine Grand Titan, cel mai nou multiplex din Bucureşti, se va deschide vineri, 19 septembrie, la primul etaj al Centrului Comercial Auchan Titan.

Cine Grand Titan are şapte săli de cinema şi 950 de locuri. Toate sălile de cinema sunt echipate cu sistem de proiecţie 3D, silver screens şi sistem de sunet Tri-Amp, pentru o calitate a imaginii de neegalat şi sunet surround de excepţie. De asemenea, trei din cele şapte săli sunt dotate cu fotolii ajustabile, pentru un confort sporit şi o altfel de experienţă în vizionarea de filme.

„Suntem mândri că primul multiplex Cine Grand din Bucureşti l-am deschis în Titan, un cartier în plină dezvoltare, care avea nevoie de un cinema. Scopul nostru este acela de a transforma Cine Grand în locul preferat de petrecere a timpului liber, unde locuitorii cartierului Titan se pot simţi bine alături de prieteni sau familie”, a spus Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.

Cine Grand se bazează pe principiul „DTC” – „design, tehnologie şi relaţia cu clientul”. De aceea, designul cinematografelor este diferit şi adaptat fiecărui oraş, iar tehnologia întotdeauna de cea mai înaltă calitate. Tot în acest sens, Cine Grand lansează şi un program de loialitate personalizat.

Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanţului internaţional Cine Grand Network, reţea fondată de un grup de profesionişti cu zeci de ani experienţă în domeniile administraţiei şi proiecţiei cinematografice. Pe lângă locaţiile recent deschise în România şi Bulgaria, compania are cinematografe şi în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Nord.



Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 19 septembrie 2014 14:03
Grand Titan ? le-o fi trebuit mult pana sa ajunga la asa un nume ?
Arlequinade pe 19 septembrie 2014 15:01
Suna caraghios dar "Cine Grand" e numele francizei iar "Titan" e numele cartierului bucurestean - deci nu prea aveau cum altfel sa-l numeasca. Cat despre cinematograful in sine, ma bucur ca nu mai puteau astia de locuitorii Titanului dar uita sa precizeze ca n-au construit de la zero toata chestia asta. Doar au preluat vechiul cinematograf din Auchan-Iris Titan, care daduse faliment acum vreo doi ani. Daca primul a dat faliment nu stiu ce-l va opri pe al doilea de la a avea aceeasi soarta.
tuel pe 24 septembrie 2014 09:19
Nu au preluat decat spatiul care era de foarte mult timp gol. Au pornit de la zero cu tehnica, dotarile, mobilierul. Primul, respectiv Starplex - nu a dat faliment, ci s-a inchis din lipsa de clienti. Starplex insa a fost deschis la deschiderea Iris Titan, atunci cand zona era mai putin dezvoltata. Nu cred ca va avea ac. soarta din 2 motive: 1) Complexul rezidential de peste drum - un numar foarte mare de apartamente si locatari. Pe mine personal nu m-ar deranja sa cobor din bloc si sa dau de niste conditii care sunt peste cele oferite de multe alte cinematografe din oras. 2) Centrul de cumparaturi a devenit mult mai vizitat decat era in urma cu 5-6 ani de zile.
cosminutzzz pe 20 septembrie 2014 21:48
care sunt preturile ?
tuel pe 24 septembrie 2014 09:21
La fel ca peste tot...Conditiile merita - cred insa ca se vor reduce treptat cam cu 15-20% in ideea in care e inca la inceput si nu pot concura cu cinematografe din zone mai centrale ca si potential numar de vizitatori. (Ca idee, seara, weekend, 3d 29 lei).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells