Cinci pentru Guardians of the Galaxy. Iată actorii aflaţi în competiţia pentru rolul principal

de Cristina Grigore în 29 Nov 2012
Cinci pentru Guardians of the Galaxy. Iată actorii aflaţi în competiţia pentru rolul principal

Un grup de cinci actori tineri îşi dispută zilele acestea rolul protagonistului din Guardians of the Galaxy. Potrivit Deadline.com, studiourile Marvel au început testele pentru alegerea celui care îl va interpreta în film pe Peter Quill, supranumit Star Lord.

Cei cinci sunt: Joel Edgerton (Warrior), Jack Huston (Boardwalk Empire), Jim Sturgess (21, Upside Down, Cloud Atlas), Lee Pace (The Hobbit, Pushing Daisies) şi Eddie Redmayne (The Pillars of the Earth, Les Miserables) - îi găseşti în ordinea prezentării, în galeria de imagini.

Printre cei vizaţi de Marvel pentru această partitură se pare că au fost şi Garrett Hedlund, James Marsden şi Sullivan Stapleton. Marsden a fost însă interpretul lui Cyclops în X-Men, dar precedentul a fost creat de Chris Evans, care l-a jucat pe Human Torch înainte de a fi Captain America.

La cârma filmului va sta regizorul James Gunn, care s-a aflat recent într-o poziţie destul de incomodă, când unul din articolele postate pe site-ul său oficial, intitulat „Cei 50 de supereroi cu care ţi-ai dori să faci sex” a fost dur criticat de public, fiind catalogat ca fiind sexist şi homofobic.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 29 noiembrie 2012 15:06
Cred ca Jim Sturgis ar fi mai potrivit daca te uiti la filmele pe care le are in palmares...
legolas05 pe 2 decembrie 2012 13:32
Lee Pace
alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 12:28
nu as vrea sa fiu in locul regizorului...
DanielAnghel pe 3 ianuarie 2013 19:20
Jim Sturgess

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells