Christian Bale îl atacă pe Arnold Schwarzenegger

de Răzvan Boboc în 5 Mai 2009
Christian Bale îl atacă pe Arnold Schwarzenegger

Christian Bale, interpretul personajului John Connor în Terminator Salvation, a afirmat că Arnold Schwarzenegger nu mai este relevant pentru seria Terminator, conform Femalefirst.co.uk. Bale mai spune că personajul său din ultimul film este extrem de diferit faţă de rolul jucat în 1984 de actorul-politician, acum în vârstă de 61 de ani.

Bale crede că a văzut foarte mulţi actori care l-au imitat pe Arnold, încât acum nu mai are acelaşi farmec.

"Franciza nu mai are nevoie de el acum, pentru că nu poţi să reciclezi la nesfârşit acelaşi scenariu. Da, Terminator este cunoscut pentru acest personaj singular care este constant în urmărire, dar de câte ori poţi să faci asta?", spune Bale.

Deşi este mulţumit de rezultate, Bale spune că a fost o adevărată provocare să disocieze rolul lui Schwarzenegger de noul film.

“Nu cred că are cineva vreun interes să imite filmele din trecut”, a mai declarat Bale.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Anton Escu pe 5 mai 2009 10:21
Bale a fost foarte bun in rolurile de erou de actiune pe care le-a jucat pana acum. Cu toate astea, mai are mult pana sa ajunga sa-i lustruiasca pantofii lui Mr. Governator.
Desigur, sa-l mai pui pe Arnie sa mai joace acum in genul asta de filme ar fi de-a dreptul grotesc. Dar sa dam Cezarului ce-i al Cezarului - fara Arnie, n-ar fi existat Terminator.

Adrian pe 5 mai 2009 11:55
@Anton Escu
dinpotriva e foarte adevarat ce spune ,este vorba de faptu ca mai toate filmele din seria terminator aveau un scenariu destul de asemanator ...puteao sa le zica la toate Terminator 1;1.2;1.3......abia asta in care joaca acuma Bale este Terminator 2 .Sincer nu cred ca il ataca pe "Guvernator" prin acest comentariu ci mai degraba a enuntat o stare de fapt .

Laura pe 5 mai 2009 14:35
Christian Bale este actorul meu preferat. Pur si simplu il ador.
angesa pe 5 mai 2009 15:28
Mie mi se pare, poate gresesc , toti suntem subiectivi , ca Christian Bale a devenit putin cam infatuat.
Poate ca e bun in rolurile sale (nu stiu) , dar sa te apuci sa "birfesti" pe inaintasii de succes, mi se pare un pic prea mult.
Si nu pot sa uit , mereu imi revine in minte, scena pe care i-a facut-o la filmari cu operatorul de lumini...de aici concluzia "ca i s-a suit succesul la cap".....

angesa pe 5 mai 2009 15:30
erata la geseala de exprimare @Si nu pot sa uit , mereu imi revine in minte, scena pe care i-a facut-o la filmari operatorului de lumini...de aici concluzia "ca i s-a suit succesul la cap".....
Un MARE actor are si o modestie specifica...... A lui pe unde este?

whatever pe 5 mai 2009 16:46
Bale nu este un american care respira political correctness prin toti porii ... este britanic, welsh mai exact, iar faza cu operatorul de lumini este simpla : ala a dat-o in bara ! Nu degeaba tipa regizorul "liniste in platou" ! Asta insemana nu faci zgomot nu te misti, nu respiri ! Suficient de greu ca tre sa intri in pielea personajului, sa iti joci rolul in fata unui panou verde si sa porti discutii sau sa intereactionezi cu roboti care de fapt nu sunt acolo ... suficent de greu si fara sa inceapa un agarici sa se plimbe prin platou ca prin parc.
Anyway .. Bale e un mare actor, are o cariera care a inceput-o cand avea 10 ani in filmul lui Spilberg Empire of the Sun, rolurile lui acoperind o arie larga de personaje, de la good guy la bad guy si asa mai departe.
Afirmatia lui nu-l ataca pe Arnie, doar atesta ca un box office si un film de succes nu MAI consta in blowing shit up, urmariri de masini si efecte speciale.
Terminator (1984) a devenit un adevarat clasic ... nimeni (cu atat mai putin Bale) nu sustine ca e un film depasit ... ba dimpotriva, sa-l depasesti e nevoie de mai mult ;)

UNIC pe 5 mai 2009 19:46
Parerea mea......sa-l pupe in * * * pe Arnold.
Bogdan Anicescu pe 5 mai 2009 21:23
Nu degeaba James Cameron n-a vrut sa aiba de-a face cu proiectul Terminator Salvation. Primele doua filme din serie regizate de Cameron sunt fenomenale. Acest Terminator 4 in rating PG-13 va avea incasari uriase (estimez undeva la peste 5-6 sute de milioane $), dar calitativ va fi sub Terminator 1 si 2. E parerea personala si abia astept sa vad filmul si ce ofera el.
Didyroz pe 6 mai 2009 02:35
Fara ..Hamilton....Cameron....Schwarzenegger....oricum nu prea mai este filmul 'Terminator'.... doar din punct de vedere al efectelor....McG ar face un lucru mare daca ar combina toate filmele si in T6 ar incheia seria cum se cuvine ! Intai detoate sa vedem cum incepe noua serie, cu T4 ! Iar cat despre Bale ar trebui sa fie o onoare sa joace alaturi de Arni !
Eugen_Nazare pe 11 mai 2009 11:33
In atentia dlui Răzvan Boboc!
1) Bale si Schwarzie NU JOACA ACELASI ROL! asa cum se intelege din primul paragraf!!!
2) Afirmatiile lui Bale NU IL ATACA pe celebrul terminator - guvernator SUB NICI O FORMA!!!
3) Al patrulea paragraf - aceiasi greseala, din punctul meu de vedere: cei doi interpreteaza roluri diferite si ca atare Bale nu trebuie sa se disocieze de nimeni!!!!
Va rog sa fiti mai atent cu titlurile, traducerile si interpretarile pe viitor, mai ales cand este vorba despre actori mari sau filme cu pretentii; Astfel de titluri suna mai mult a Cancan decat a Cinemagia :-D parerea mea. cu stima, eugen.

realist pe 1 iunie 2009 04:56
bale chiar este un mare actor comparativ cu arnold care este un actor mediocru si ca argument am diversitatea rolurilor lui bale...ca si filme ale lui bale au fost toate super tari, ale lui arnold doar terminator 1 si 2...asa ca mergeti la tigari nepotilor care comentati aiurea pe aici si vuzionati un film cu dolph lundgren

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells