Christian Bale, de nerecunoscut. Starul a luat considerabil în greutate pentru un nou rol

de Cristina Grigore în 13 Sep 2017
Fostul Batman a spus că a mâncat multe plăcinte pentru a-şi rotunji rapid silueta

Ar putea concura pentru titlul de campion al fluctuaţiilor în greutate din branşă. Christian Bale a luat - din nou - considerabil de mult în greutate pentru noul său rol, scrie PasteMagazine.com, cel al fostului vicepreşedinte al Statelor Unite, Dick Cheney.

Fanii şi presa au fost uimiţi să îl vadă, pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Toronto (în imagine, alături de soţia sa, Sibi Blazic), atât de schimbat. El a dezvăluit publicaţiei Variety; „Am mâncat o mulţime de plăcinte în ultima vreme”.

Actorul de 43 de ani s-a îngrăşat şi pentru rolul din American Hustle. „Este uşor la început… te mişti cât mai puţin şi mănânci gogoşi şi pâine şi tot felul de astfel de lucuri. Dar în două luni, corpul începe să se revolte şi apar problemele…” spunea el atunci.

Greutatea sa a oscilat şi în direcţie opusă, pentru filmările lui The Fighter şi The Machinist

Pentru cel din urmă a pierdut 55 de kg, apoi a trecut direct la paritutura lui Batman, pentru care a trebuit să acumuleze muşchi într-o perioadă foarte scurtă de timp. Anul trecut, a fost nevoit să renunţe la pelicula biografică despre întemeietorul imperiului auto Ferrari, deoarece nu a putut câştiga suficient de mult în greutate până la începerea filmărilor.

Filmul despre Cheney (imagine dreapta) se intitulează Backseat şi îl are la cârmă pe Adam McKay (The Big Short). Va prezenta viaţa şi activitatea celui considerat „cel mai puternic vicepreşedinte din istorie” în timpul conducerii lui Richard Nixon, Gerald Ford şi George Bush şi se va concentra pe impactul pe care deciziile sale l-au avut în întreaga lume.

Exploreaza subiecte similare:

Christian Bale, American Hustle, The Fighter, The Machinist, Adam McKay, The Big Short

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kosminel pe 15 septembrie 2017 13:03
Si de ce puneti o stire a carei actiune s-a intamplat in 2013?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells