Christian Bale, bruscat în China pentru că voia să viziteze un activist

de Cristina Grigore în 16 Dec 2011
Christian Bale, bruscat în China pentru că voia să viziteze un activist

A încercat să-şi exprime susţinerea faţă de un activist chinez, însă s-a ales cu un refuz categoric, dar şi câteva gesturi agresive. Starul francizei Batman, Christian Bale, a insistat că nu a vrut să iasă în evidenţă cu actul său de curaj, însă a fost mişcat de povestea lui Chen Guangcheng, un avocat chinez orb, militant pentru drepturile concetăţenilor săi, care se află în arest forţat la domiciliu de peste un an.

Potrivit CNN - postul TV a cărui echipă de filmare l-a însoţit pe actor la locuinţa lui Chen - o mulţime de gărzi au protestat vehement la cererea lui Bale de a îl vedea pe activist, iar gesturile lor au devenit spre final agresive, cauzând retragerea echipei de filmare şi a starului american, lovit în mod repetat peste mana cu care ţinea aparatul de fotografiat.

„Nu voiam să fac pe grozavul”, a mărturisit actorul, care, emoţionat de povestea activistului, a ţinut să îşi exprime astfel susţinerea faţă de mişcarea iniţiată de acesta. „Tot ceea îmi doream să fac era să dau mâna cu omul acela şi să îi spun ca acţiunile lui m-au impresionat”, a mărturisit actorul. Chen a fost eliberat recent din închisoare, unde fusese condamnat să petreacă patru ani pentru unele acţiuni ale sale considerate împotriva legii din timpul unor proteste. Nedreptăţile autorităţilor chineze împotriva cărora s-a ridicat acesta sunt tratamentul injust aplicat locuitorilor din satele chinezeşti şi avorturile forţate.

Bale se afla în China cu ocazia promovării co-producţiei americano-chineze The Flowers of War, unde are rolul principal, cel al unui pretins preot, refugiat într-o biserică din Japonia anului 1937, de unde încearcă să salveze o parte din femeile implicate în masacrul din Nanjing.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Beatryce pe 16 decembrie 2011 10:05
buna asta =))
Bayard pe 16 decembrie 2011 11:31
Ce nevinovat!! :)), doar voia sa dea mana cu el.... evident filmat de CNN :P. Oricum, ar fi fost interesant de vazut scena.... Bale e la un pas de nebunie :), eu nu l-as contrazice sub nicio forma :)
SakuraBlack90 pe 16 decembrie 2011 17:06
"Bale e la un pas de nebunie" ? adica ? daca stii ceva in plus spune-ne si noua . Vizual aduce putin a "masinistu' " dar asa sunt toti actorii . Chinezii au fost chiar ok. , in Rusia era esortat in afara granitei rapid .
aur_11 pe 18 decembrie 2011 23:12
poate ca @SakuraBlack90 are dreptate....atitudinea "blanda" a chinezilor... daca nu era o personalitate f cunoscuta cred ca putea sa o incurce mai rau
Crist11 pe 16 decembrie 2011 14:48
sunt sigur ca tot el l-a platit.. :))
Qube86 pe 16 decembrie 2011 15:11
Un gest frumos din partea lui Bale care n-a fost apreciat si interpretat cum trebuia...
mytzusky pe 16 decembrie 2011 15:31
"mişcat povestea activistului" corectati cu "mişcat de povestea activistului"
SlimShady pe 16 decembrie 2011 16:22
nu e singura greseala...
alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2011 14:51
mie mi se pare un gest admirabil !
Theodor2011 pe 26 februarie 2012 13:55
Am observat o gresala in postarea Cristinei Grigore de mai sus, mai exact la ultima parte a postarii cand a spus ca Bale se afla in China cu ocazia promovarii co-productiei americano-chineze The Flowers of War unde joaca rolul principal cel al unui pretins preot refugiat intr-o biserica din Japonia anului 1937,si aici intervine gresala,mai exact pretinsul preot pe nume John interpretat magistral de Bale s-a refugiat intr-o biserica straina (occidentala) nu din Japonia anului 1937 cum a spus Cristina Grigore in postarea de mai sus ci in China anului 1937 mai exact in capitala Chinei de atunci Nanking,ca pana la urma Japonia a atacat si a castigat razboiul de atunci din capitala Chinei de atunci nu invers,am vazut filmul si sunt bine informat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells