Christian Bale, 50 de milioane de dolari pentru a fi din nou Batman?

de Cristina Grigore în 11 Aug 2013
Este suma pe care au pronunțat-o unele surse apropiate producției lui Man of Steel 2

O listă de actori propuși pentru rolul lui Batman din Man of Steel 2 a ajuns recent pe site-urile de profil, iar favoritul în cursă a fost numit actorul Josh Brolin. Cu toate acestea, la acest moment, fără vreun comunicat din partea studiourilor, ori confirmarea lui Zack Snyder, totul rămâne la stadiul de zvon. Încă o știre, lansată de surse apropiate echipei de producție a lui Man of Steel și preluată de LatinoReview.com dintr-o recent online despre Christian Bale si rolul său legendar, cel al Cavalerului Negru, vine însă să pună pe jar fanii personajului.

Noua informație face referire la dorința celor de la Warner Bros de a-l readuce în rolul lui Batman pe Christian Bale, actorului oferindu-se pentru asta 50 de milioane de dolari. Nu doar The Unauthorized Story of Christian Bale and His Dark Dilemma susține asta, ci și site-ul oficial al actorului Scott Adkins (The Expendables 2, Zero Dark Thirty), care mai spune și că Bale a fost deja chemat la o probă pentru Man of Steel 2.

Cum primul film Man of Steel a avut încasări de 647 de milioane de dolari în toată lumea, e plauzibilă suma pe care Warner o oferă îndrăgitului actor, al cărui nume a devenit aproape sinonim cu cel al Cavalerului Negru. Iar o continuare în care Superman și Batman să apară împreună cu siguranță va afișa ala box-office o cifră și mai mare.

Exploreaza subiecte similare:

Christian Bale, Untitled Man of Steel Sequel, Josh Brolin, Zack Snyder, Man of Steel, Scott Adkins, The Expendables 2, Zero Dark Thirty

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Fourleaf22 pe 11 august 2013 14:37
Christian Bale nu e RDJ sau Johnny Depp, chiar cred ca are 'artistic integrity' si se va tine de cuvant.
Cinefilul007 pe 11 august 2013 17:44
Ma bucur ca cineva gandeste la fel ca mine. Desi e unul dintre actorii mei preferati, sper sa nu accepte rolul.
Fourleaf22 pe 12 august 2013 11:31
El a zis ca nu va mai fi Batman daca nu e Nolan regizor, plus ca acum o saptamana sau ceva de genu a declarat clar ca nu se mai intoarce. Nu cred ca o va face numai pentru bani.....sper in orice caz. Ar fi destul de penal sa vina cu o duma din aia gen: "Nu am vrut sa ma intorc ca Batman, dar am citit scenariu si m-a impresionat!".......
TheJesus pe 11 august 2013 15:12
Ar fi superb,+ ca s-ar integra perfect in poveste avand in vedere faptul ca vor sa il 'introduca' pe Batman ca un mentor al lui Superman.
danizet pe 11 august 2013 16:33
Nu inteleg ce cauta aceste doua personaje in acelasi film .Unul dintre ei arunca cu cladiri si celalalt cu lilieci .Ambele povesti , luate fiecare in parte, sunt foarte bune (cu un plus mare pentru Batman care a fost capodopera , in special cel din 2008 cu Joker)dar nu au ce cauta unul langa celalalt in acelasi film ..nici in Man of Steel 2 nici in Justice League sau orice alta productie de viitor .Parerea mea
Han_Solo pe 12 august 2013 09:40
The Avengers = 1.5 miliarde $ iar unii ca tine se mai intreaba ce cauta Batman si Superman in acelesi film.
vladimir84 pe 11 august 2013 16:40
Un om va fi mentorul unui zeu. Nu cred ca va accepta Bale oferta.
cristi23 pe 11 august 2013 17:44
sa ii dea banii.ii merita si e cel mai bun batman pe marile ecrane.........sa nici nu mai stea pe ganduri..........bale ca batman va face din urmatoarul film superman/batman un mare succes...........
Bayard pe 11 august 2013 18:05
Ar fi atat de tipic DC care sunt atat de haotici, tot timpul reincep povestile lor...... Batman-ul lui Nolan chiar nu are ce cauta intr-un univers cu Justice League. Nolan s-a chinuit sa prezinte un Batman cat mai realist posibil, la fel si inamicii lui.... totul e plauzibil, nu e o lume cu supereroi. Cum justifici ca in The Dark Knight Rises nu s-a implicat Superman??? sau Green Lantern, sau Flash???? Trebuie un alt Batman pt universul pornit acum de Man of Steel.
TheJesus pe 11 august 2013 19:11
Nu e atat de greu sa raspunzi intrebarilor tale,e simplu. Poti sa zici ca Batman a fost cel care a dat startul 'eroilor',dupa care si-au facut aparitia restul,de aici si premisa de Batman ca mentor al lui Superman.
kristy_cullen pe 12 august 2013 08:54
@Bayard: Si eu as vrea sa il revad pe Bale in rolul lui Batman, dar afirmatia ta este perfect corecta si plina de sens. Batman-ul lui Bale este foarte mult inclinat spre realism. Avem nevoie de unul nou care sa mai suporte vreo 4-5 filme "Batman". Bale mai poate face inca unul (maxim deja...) si gata. In universul Superman/Justce League avem nevoie de altcineva. Plus ca! Teoretic, Superman este mai in varsta decat Batman (chiar daca se tine mai bine pe picioare) sau am aproape aceasi varsta. Deci, teoretic, cand toata actiunea lui Batman era n desfasurare, era si a lui Superman. Nu are cum sa ii fie mentor ca doar nu ii este tata! Pana mea... Avem nevoie de ceva nou. Tot respectul pentru ultima serie "The Dark Knight". A fost superba! Dar nu se pupa cu ceea ce vor face cei de la DC si WB in continuare.
sicone pe 11 august 2013 20:13
sper s-a fie o gluma,a fost dezamagitor ca batman,despre celelalte roluri ale lui nu comentez..era s-a uit,dute dracu nolan cu batman si superman de tot rahatul.
TheJesus pe 11 august 2013 20:59
Ai o gramatica demna de un retardat.
nicolas84 pe 12 august 2013 15:26
I call TROLL -> cel putin sper ca e.
Han_Solo pe 12 august 2013 09:44
Nu inteleg de unde atata admiratie pen Bale. Nu zic ca este un actor rau insa nu a fost extraordinar in rolul lui Batman....ca sa nu mai vorbim de vocea lui, parca era bolnav tot timpul. Nolan a facut filmele Batman cea ce sunt, nu Bale iar in ultimile 2 doua filme cu Batman, personajele negative au facut tot filmu. Bane a fost unul dintre cele mai "cool" personaje negative din ultima perioada.
n0ne pe 12 august 2013 19:12
Hmm..nu stiu de ce mai mult ca sigur va accepta Bale vazand suma care i se ofera! Intr-adevar Bale si al sau Batman, e unic avandu-l ca regizor pe Nolan, atat!
Pentru MoS 2, sa vina cu altu'

JackRaven pe 12 august 2013 21:00
ce penibil ar fi...a zis pana acum ca nu vrea si daca i-ar da m-ai multi bani ar face-o
iantoc pe 12 august 2013 22:44
la suma asta sigur v-a accepta,pentru ca nicodata nu v-a mai avea aceasta asnsa!
alex_il_fenomeno pe 19 august 2013 22:39
O suma impresionanta....Dar sincer, fara Bale filmul Batman nu ar mai avea niciun sens...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells