Chris Pratt, din Gardienii Galaxiei, în Cowboy Ninja Viking

de Cristina Grigore în 21 Nov 2014
Filmul este o nouă adaptare a unor benzi desenate de aventură

Starul lui Guardians of the Galaxy, Chris Pratt, este dorit în viitoarea adaptare a benzilor desenate Cowboy Ninja Viking, scrie Collider.com.

Rolul oferit lui Pratt este cel al personajului principal, Duncan. Protagonistul aventurilor create de A.J. Lieberman şi Riley Rossmo suferă de ceea ce lumea medicală numeşte „tulburare de personalitate multiplă” (multiple personality disorder) şi este capabil astfel, să treacă de la identitatea cowboy-ului, la cea a unui ninja sau a unui viking, preluând  în acelaşi timp şi abilităţile caracteristice fiecărui personaj.

Duncan este cunoscut mai bine sub numele Tripletul, atribuit unui individ cu personalităţi multiple care a fost modificat cu ajutorul unui program guvernamental în scopul de a-l transforma într-un asasin dotat cu o serie variată de talente.

Filmul a trecut sub egida Universal după ce a fost abandonat de cei de la Disney, nemulţumiţi de varianta prea îndrăzneață de scenariu propusă de Paul Wernick şi Rhett Reese (Zombieland). Se caută acum regizorul potrivit adaptării.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pratt, Cowboy Ninja Viking, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells