Chris Pratt a refuzat inițial rolul din Guardians of the Galaxy

de Cristina Grigore în 17 Iul 2014
Iată ce fel de partituri își dorea în schimb starul lui Parks and Recreation

Într-un interviu de promovare a lui Guardians of the Galaxy, Chris Pratt a dezvăluit că a refuzat inițial partitura năstrușnicului aventurier interstelar Star Lord, interesat la acea vreme de un alt gen de partitură SF, precum cele din Avatar și Star Trek.

Iată ce spune actorul despre încercările de a face parte din distribuția acestor pelicule: ,,Au spus că vor pe cineva care poate arăta că are ,acel ceva’, acel ,factor definitoriu’… Am intrat la audiție știind că nu am ,acel ceva’”, a explicat el. ,,M-am gândit că voi găsi eu o modalitate prin care să fac bani. Oamenii trebuie să muncească. Doar că eu nu-mi doresc ca locul meu de muncă să fie într-un restaurant”, a mai spus Pratt.

Cu toate acestea, când s-a ivit ocazia unui rol major – și cu mare expunere – în producția Marvel Guardians of the Galaxy, Pratt a refuzat inițial. ,,Cred că eram speriat și mă gândeam că sunt prea gras pentru a interpreta un supererou. Nu îmi doream să recreez experiența negativă de la audițiile pentru Căpitanul Kirk sau Avatar”, a explicat în continuare actorul de 35 de ani.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pratt, Guardians of the Galaxy, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 17 iulie 2014 12:55
poate ca asta va fi sansa lui....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells