Chris Pratt a primit o stea pe Bulevardul Celebrităţilor

de Cristina Grigore în 24 Apr 2017
Actorul a fost însoţit la ceremonie de soţia sa, actriţa Anna Faris, şi fiul său, Jack, în vârstă de şase ani, care a şi captat atenţia publicului

Starul lui Guardians of the Galaxy, actorul Chris Pratt, a fost onorat la Hollywood cu cea de-a 2.607-a stea pe Bulevardul Celebrităţilor din faţa El Capitan Theatre. Ceremonia s-a desfăşurat vineri, 21 aprilie, în prezenţa colegilor actori din Gardienii Galaxiei, a regizorului James Gunn şi a familei actorului.

Anna Faris, soţia lui Pratt, şi fiul său, Jack, în vârstă de şase ani (ce a reuşit să capteze aproape la fel de mult ca tatăl său atenţia publicului şi a presei) nu au lipsit din fotografiile de la eveniment.

Francize ca Jurassic World şi Guardians of the Galaxy au reuşit să îl transforme într-un sex-simbol şi una dintre cel mai bine plătite vedete de la Hollywood.  Însă, punctează cei de la Variety.com, Pratt a devenit cunoscut şi drept unul dintre cei mai agreabili actori din industrie, alături de care este o plăcere să lucrezi.

“Am avut părinţi buni, care m-au crescut cum trebuie”, a răspuns el, când a fost întrebat cum îşi păstrează capul limpede într-un domeniu atât de competitiv şi de solicitant. Pratt admite că, în cei 17 ani de carieră, a văzut multe şi a avut multe de învăţat.

Au existat, însă, şi momente în care s-a îndoit că are calităţile necesare pentru a reuşi în această meserie, atunci când vedea pe platourile de filmare staruri care nu se mai purtau deloc agreabil. “Mă gândeam că dacă astfel de oameni ajung să aibă success, sunt terminat. Apoi am constatat, după câţiva ani, că nu reuşesc astfel să îşi menţină acel nivel al carierei”, a explica el.

Guardians of the Galaxy 2, în regia lui James Gunn – şi în care îi vom revedea pe Zoe Saldana şi Dave Bautista – se lansează în cinematografele noastre pe 5 mai. 

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pratt, actor, Jurassic World, Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 24 aprilie 2017 12:24
Deja?!?!... Deci de numai atit este nevoie ca sa primesti o stea pe Bulevardul Celebrităţilor din faţa ”El Capitan Theatre”: 2-3 filme cu incasari mari?!?!?... Wooooow, deci asa cevaaaaaaaaaa!?!?....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells