Charlize Theron şi-a spart dinţii la filmările thriller-ului Atomic Blonde

de Cristina Grigore în 16 Mar 2017
Actriţa este încă nevoită să apeleze la chirurgia dentară din cauza antrenamentelor intensive necesare pentru scenele de acţiune

Actriţa Charlize Theron a dat tot ce a avut mai bun la filmările thriller-ului cu spioni Atomic Blonde. S-a antrenat din greu pentru a face faţă scenelor de acţiune şi a suferit un accident ce a trimis-o direct pe scaunul chirurgului.

Variety.com a preluat o declaraţie recentă a starului, care a mărturisit într-o sesiune de întebări din cadrul Festivalului South by Southwest, că dantura ei nu e într-o stare prea bună momentan, pentru că are doi dinţi sparţi.

„Când mă antrenam, mi-am spart dinţii din spate pentru că mi-am încleştat prea tare maxilarul; îmi părea că nu aveam suficient de multă forţă în braţe”, a explicat actriţa, care a mai spus şi că a suferit deja o intervenţie chirurgicală, însă problema nu a fost pe deplin rezolvată, astfel încât va trebui să apeleze din nou la chirurgia dentară.

Pentru Atomic Blonde, Theron a urmat un program intensiv de antrenament, vreme de mai multe luni. A avut opt instructori care i-au dezvoltat abilităţile fizice necesare în film şi s-a intersectat în sesiunile de antrenament cu Keanu Reeves, care se pregătea pentru John Wick 2: Chapter 2. Întâlnirea nu pare însă să-i fi purtat noroc...

Potrivit Deadline.com, excesul de zel al actriţei s-a datorit cerinţelor regizorului David Leitch, care “şi-a dorit să aibă lucruri uimitoare în scenele de acţiune ”.

Atomic Blonde, ce spune povestea unui agent MI6 sub acoperire trimis cu o misiune importantă la Berlin, în timpul Războiului Rece, se lansează în cinematografele noastre pe 4 august. 

Exploreaza subiecte similare:

Charlize Theron, Atomic Blonde, Keanu Reeves, John Wick: Chapter 2, David Leitch

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells