Channing Tatum se dezbracă în Magic Mike

de Cristina Grigore în 1 Mai 2011
Channing Tatum se dezbracă în Magic Mike

Starul din G.I. Joe: Rise of the Cobra şi The Eagle va deveni personajul central al unui film inspirat din propria viaţă şi va transpune pe marele ecran perioada din jurul vârstei de 19 ani, când acesta a lucrat ca stripper, anunţă TotalFilm.

Pelicula se va numi Magic Mike şi îl va reuni pe Tatum cu Steven Soderbergh, cel cu care a colaborat şi în Haywire, peliculă ce urmează să fie lansată în această vară.  Actorul, acum în vârstă de 31 de ani, a declarat anterior că nu îi este ruşine cu trecutul său din anii de dinaintea dobândirii celebrităţii, perioada în care a fost striper fiind una dintre cele mai "sălbatice" şi importante ale existenţei sale.

Ideea unui film inspirat din acea vreme i-a venit încă de anul trecut, când cel ales atunci de actor pentru a sta în spatele camerelor de filmat era Nicolas Refn (Bronson).

Regia filmului, care va avea ca punct de referinţă pelicula cu John Travolta din 1977, Saturday Night Fever, a ajuns însă în mâinile lui Soderbergh, care s-a declarat încântat de idee şi a acceptat imediat oferta: „Când Channing mi-a povestit despre proiect m-am gândit că asta este una dintre cele mai bune idei pentru un film”, a declarat acesta.

Soderbergh şi-a anunţat recent retragerea din cinematografie, însă acest lucru nu se va întâmpla, se pare, prea curând, el mai având în agendă o serie de proiecte, ce includ, pe lângă Magic Micke, un remake al The Man from U.N.C.L.E., cu George Clooney şi un biopic al excentricului pianist Liberace, cu Michael Douglas în rol principal.

Magic Mike urmează să fie achiziţionat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes pe către o casă de producţie, filmările urmând să înceapă în toamnă.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 5 mai 2011 14:18
actorul arata ca este profesionist , cred ca de aceea a acceptat acets rol !
so1uffle2 pe 8 mai 2011 21:29
o ocazie ce nu trebuie ratata !
xerses pe 30 mai 2011 20:00
Oau! Mi-a stranit interesul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells