Cele mai enervante personaje din filme

21 Mai 2013
Află unii dintre cei mai huliţi eroi văzuţi vreodată pe marele ecran

Gusturile nu se discută şi eroii care unora li se par fascinanţi, pe alţii îi enervează la culme. Site-ul AXN a publicat o galerie foto cu cele mai enervante sau măcar controversate personaje văzute pe marele ecran. Una dintre candidate la titlul de Cel mai enervant personaj este chiar Bella din Saga Amurg, interpretată de Kristen Stewart.

Puteţi accesa galeria AICI.

Exploreaza subiecte similare:

Kristen Stewart

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 21 mai 2013 15:10
Pentru mine e greu sa zic care e cel mai enervant personaj .Oricum e unul dintre mult prea numerosii meni
Miiku pe 21 mai 2013 15:30
Clar, saraca Kristen..
radu3455 pe 21 mai 2013 15:31
le dau dreptate
MikkaelWolfganger pe 21 mai 2013 17:05
Pentru mine Dobby din Harry Potter e suprem.Am ramas cu traume cand am citit cartea, iar filmul nu l-am imblanzit deloc pe individ.

Tipa din Election.Asta e pe 2 in topul meu.Cand am vazut filmul nu am crezut ca voi da vreodata in viata de astfel de "proto-tipe"....multe s-au schimbat de atunci.


Ca tot i-am vazut sfecla lui Carrey pe acolo.Nu cred ca exista film in care sa nu te faca sa iti sara tandara.E amuzant, probabil cel mai bun actor de comedie care mi-a sarit pana acum in cale, dar e si al naiba de enervant.

Mentiuni: Dakota Fanning in WotW.Incercati sa puneti niste casti mai de soi pe urechi in timp ce asta mica isi revarsa naduful.Daca rezistati mai mult de 30 de secunde fara sa aveti nevoie de oftalmolog va ridic statuie la Universitate.

Scarlett O'Hara pentru ca replicile ei sunt inca un motiv pentru care nu am reusit sa termin de vizionat Gone with the Wind.

Ar mai fi vreo jumatate din castul Transformers(cu buzata din partea a 3-a in frunte),toata lumea din Star Wars, Melissa McCarthy si orice personaj pe care l-a jucat, Erin Brokonustiucum, rolul lui Cage din Wicker Man si ar mai fi cateva, dar astea imi sar acum in minte.

wildinthecountry pe 21 mai 2013 17:52
ORL-ist...nu oftalmolog :)))))
MikkaelWolfganger pe 21 mai 2013 18:44
Oftalmolog am scris :((.Merit batut cu vargeaua la sange.Nu stiu la ce imi era gandul cand am scris epic fail-ul asta.Mersi de corectura!Sper ca macar am reusit sa starnesc destule zambete :))
nicolas84 pe 22 mai 2013 08:47
Asta e o lista facuta de cei de la AXN in momentele in care nu aveau altceva de facut...
Eu unu m-am oprit din citit cand am vazut ca includ si personajul veteranului jucat de Pacino in "Parfum de femeie" ................Wow!!!!
Pai e o mica mare diferenta...unele sunt nesuferite pentru ca pur si simplu sunt,vezi Bella, Jar Jar(pentru unii, mie chiar mi-a placut) iar alte personaje su "nesuferite" PENTRU CA ASA E SCRIS PERSONAJUL. In momentul in care mi-i aduci la acelasi nivel de nesufereala si pe Bella si pe veteranul din "Parfum de femeie" clar nu stii despre ce dracu vorbesti.

alex_il_fenomeno pe 24 iunie 2013 12:24
Uite in sfarsit un clasament putin mai relevant decat altele...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells