Cele mai bune filme la TV

de Gloria Sauciuc în 4 Apr 2010
Cele mai bune filme la TV

Will Smith este vedeta duminică, 4 aprilie, pentru că nu mai puţin de trei producţii în care este protagonist sunt programate în prima zi de Paşte la TV. Toate trei intră şi în recomandările noastre pentru această zi.

Seven Pounds/Şapte suflete, programat la HBO, de la ora 20, vorbeşte despre puterea sacrificiului, The Pursuit of Happyness/În căutarea fericirii ne impulsionează să luptăm pentru idealurile noastre, oricât de dificil ar fi drumul pe care trebuie să-l parcurgem (Pro Tv, ora 22.30), iar Hancock ne arată un altfel de supererou, duminică de la 15 pe HBO şi în reluare luni dimineaţă.

Surpriza zilei în materie de filme programate la TV este clasicul Breakfast at Tiffany's (1961)/Mic dejun la Tiffany, cu Audrey Hepburn şi George Peppard, de la 20.30 - pe postul Acasă.

Naomi Watts şi Clive Owen vor fi prezenţi pe de la 21, pe Cinemax 2, pentru iubitorii de thrillere, în The International. Iar Kate Winslet, într-o interpretare de excepţie, de la 22, pe Cine Star, în The Reader/Cititorul.


Luni, 5 aprilie, nu rataţi Jesus Christ Superstar - pe CineMax, de la 21, acest muzical celebru care se opeşte asupra ultimei săptămâni din viaţa lui Iisus (jucat de Ted Neeley). În rolul lui Iuda Iscarioteanul a fost distribuit Carl Anderson. Pelicula considerată “rock opera” a obţinut o nominalizare la Oscar şi trei nominalizări la premiile BAFTA.

Dar nu pierdeţi nici The Last Temptation of Christ (1988)/Ultima ispită a lui Iisus, pe acelaşi post, dar de la 23, ca să-l vedeţi în rolul lui Iisus pe Willem Dafoe, cu ochi arzători şi chinuit de patimi. Fiul lui Dumnezeu jucat de Dafoe este cu totul omul ispitelor cărnii. Merită oare agonia? Sau ar trebui să renunţe şi să-şi întemeieze o familie cu Maria Magdalena? Maestrul la fel de pasional Martin Scorsese caută la fel de neobosit un răspuns în această dramă cu o nominalizare la Oscar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
adana pe 5 aprilie 2010 22:14
eu una nu am regasit la nici una din actritele noii generatii, farmecul, rafinamentul, chic-ul,eleganta luiAudrey Hepburn.Poate doar Keira Knightley aduce putin...M-am bucurat enorm sa revad "breakfast..."Ar fi grozav sa-l vedem si pe Paul Newman(pisica pe acoperisul fierbinte, lunga vara..., un tramvai., etc.
Multumesc, acasa tv, la ma ...multe filme de cinemateca!

Radu1711 pe 18 aprilie 2010 01:34
Hancock o comedie foarte tare
robbiex2 pe 1 mai 2010 14:40
Hancock rullz ! Foarte tare filmul !
danielopol radu pe 31 mai 2010 13:47
CELE MAI BUNE ACTRITE DIN NOUA GENERATIE SUNT
1 HILLARY SWANK 2 OSCARURI
2 KEIRA KNIGHTLEY
3 ANGELINA JOLIE
4 CATHERINA ZETA JONES
5 CHARLIZE THERON

rammyy-dodologu/ramona khan pe 27 iunie 2011 12:06
bune filme si destul de interesante.mie imi plac cel mai mult filmele indiene,din toate timpurile,in special cele cu actorul meu iubit sallu/salman khan.el este iuby meu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells