Cele mai asteptate filme in 2008

de Razvan Boboc în 12 Oct 2007
Cele mai asteptate filme in 2008

Partea a patra a seriei Indiana Jones, regizata de Steven Spielberg, se afla pe primul loc in topul celor mai asteptate filme ale anului 2008, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Statele Unite de MovieTickets.com. "Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull” este produs de George Lucas si va fi lansat in Statele Unite pe 22 mai 2008, cu ocazia Memorial Day.

Pe locul al doilea se afla noul film din seria "Batman", "The Dark Knight", in regia lui Christopher Nolan, cu Christian Bale in rolul principal. In top au mai fost incluse continuari ale unor serii de succes, filme inspirate din carti de benzi desenate sau adaptari dupa filme vechi de televiziune.

Printre filmele “hot” ale anului 2008 se mai numara, conform clasamentului: "National Treasure 2: Book of Secrets", cu Nicolas Cage, "American Gangster", "Cronicile din Narnia: Printul Caspian", "Iron Man", cu Robert Downey Jr., "I Am Legend", "Get Smart", cu Anne Hathaway, "The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor", cu Jet Li si Michelle Yeoh, "Charlie Wilson's War", cu Julia Roberts si Tom Hanks, "Hancock", cu Charlize Theron si Will Smith, "Beowulf", cu Angelina Jolie si Anthony Hopkins, "His Dark Materials: The Golden Compass", cu Nicole Kidman, "Mamma Mia!", cu Meryl Streep si Pierce Brosnan, "The Incredible Hulk", cu Edward Norton, "Speed Racer" al fratilor Andy si Larry Wachowski, "Step Brothers" cu Will Ferrell si John C. Reilly, "Bee Movie", "Mr. Magnorium's Wonder Emporium" si "Starship Dave" cu Eddie Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 17 aprilie 2010 00:19
multe am vazut si sunt foarte bune cateva din ele
florinpiticu pe 18 septembrie 2010 18:45
am vazut si eu majoritatea din ele
alex_il_fenomeno pe 3 decembrie 2011 17:47
a fost un an foarte productiv !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells