Cel de-al 2-lea sezon al serialului Vele Negre a început duminică

de Cinemagia în 11 Mai 2015
Următoarele episoade ale noului sezon se difuzează pe Paramount Channel joi, 14 mai, de la ora 23:00, duminică, 17 mai de la ora 23:00 şi pe 18 mai, de la ora 00:35

Cele mai noi episoade ale serialului Vele Negre, dublu laureat cu premiul Emmy, au putut fi urmărite duminică, de la 23:00, pe Paramount Channel. Cine deține puterea? În cine ar trebui să ai încredere și cine va fi trădat? Viața de pirat nu-i una ușoară, iar cel de-al 2-lea sezon al serialului Vele Negre aduce momente de mare tensiune.

„Tot ceea ce merită făcut, trebuie făcut în ciuda pericolului”, spune Căpitanul Flint și are dreptate. Pericolul va fi prezent tot timpul în noul sezon căci luptele, intrigile, violența și senzualitatea vor depăși așteptările spectatorilor.

Noul sezon continuă acolo de acolo unde a lăsat povestea — echipajul Morsei este în continuare naufragiat și o armată de soldați spanioli le taie calea spre neprețuitul aur Urca. Cum crimele săvârșite împotriva fârtaților lor nu mai sunt un secret, Flint și Silver trebuie să-și unească forțele într-o încercare disperată de a supraviețui. Între timp, Eleanor Guthrie se chinuie să nu scape din mână orașul Nassau, căci tocmai a sosit o nouă tipologie de pirat, reprezentată de Ned Low, un om pentru care violența nu e doar o unealtă... ci și un hobby. În timp ce sângele curge în valuri și tensiunea e tot mai mare, Charles Vane trebuie să decidă ce prețuiește mai mult: viața lui Eleanor sau respectul oamenilor săi. Și, fără știrea nimănui, pe insulă a fost adus un premiu de o valoare inestimabilă...

Politicile sexuale din lumea Velelor negre vor juca un rol important în cel de-al 2-lea sezon. „Toate poveștile sunt împachetate în detalii minuțioase cu privire la relațiile sexuale” spune regizorul Jonathan E. Steinberg.

Relația dintre frumoasa Eleanor Guthrie (Hannah New) și seducătoarea Max (Jessica Parker Kennedy) vor condimenta cu siguranță atmosfera în cel de-al doilea sezon.

Serialul e regizat de Neil Marshall, Sam Miller, Marc Munden și T.J. Scott.

Michael Bay (Transformes, Armagedon, Teenage Mutant Ninja Turtles) este unul dintre producătorii executivi.

Exploreaza subiecte similare:

Black Sails

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 12 mai 2015 09:07
Finalul sezonului 2 este unul dintre cele mai bune finaluri vazute intr-un serial tv ever.
Corlex pe 12 mai 2015 13:44
Probabil e singurul serial unde nu poti spune despre un personaj ca e "unul dintre cei buni". Toti isi urmaresc interesul, mint, inseala, omoara, tradeaza. Sunt curios cate sezoane o sa aibe.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells